Ons assortiment stoelen en krukken

Ons assortiment ergonomische stoelen en krukken dragen allemaal op hun eigen manier bij aan jouw comfort en gezondheid. Zitoplossingen zijn er in allerlei soorten en maten, voor allerlei soorten mensen. Ben jij iemand die veel staat tijdens zijn werk, iedere dag uren fanatiek zit te werken achter zijn bureau of juist veel in beweging is en met zijn stoel van de één naar de andere plek rolt? Of zoek je juist een stoel die verlichting biedt voor een blessure of chronische aandoening aan je benen? Score heeft het allemaal voor je. Want er is één ding dat we allemaal gemeen hebben, namelijk op een ontspannen, verantwoorde en gezonde manier ons werk willen doen!

Apical and Amazone White Base
Ons Assortiment
Dentale werkstoel en (zadel)krukken

Ontdek de Score Apical en onze zadelkrukken met Balance mechaniek. Ze bevorderen gezond zitten en verlichten rug, nek en schouderklachten. Upgrade je praktijk voor optimaal zitcomfort en efficiëntie, zodat jij je volledig kunt concentreren op je patiënten. Ervaar het zelf!"

Dentale werkstoel en (zadel)krukken
Opti 2212 en Base 240
ONS ASSORTIMENT
Taboeretten en krukken

Van de bekende schoolkrukjes met beukenhouten zitting tot speciale medische taboeretten met hygiënische stofferingen: wie op zoek is naar een kruk zit bij Score sowieso goed. Van verschillende materialen tot uiteenlopende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Taboeretten en Krukken
ONS ASSORTIMENT
Zadelkrukken

Kies de zadelkruk voor een comfortabele, ergonomische zitervaring. De zadelvormige zitting ondersteunt de natuurlijke S-curve in je wervelkolom en bevordert vitale lichaamsfuncties. Het unieke Balance mechanisme, dat met je meebeweegt zorgt voor nog meer comfort en ergonomie. Voor een gezonde en dynamische manier van werken.

Score Zadelkrukken
ONS ASSORTIMENT
Bloedafnamestoelen
Bloedafnamestoelen moeten voor zowel de bloedgever als de bloedafnemer aan specifieke eisen voldoen. Ze moeten comfortabel zitten en stabiel zijn, praktisch en duurzaam en natuurlijk hygiënisch. Onze Vena® stoelen voldoen aan alle voorwaarden. Zoals je gewend bent van Score.
Bloedafnamestoelen
Medical 6301 en Medical 6201
Ons assortiment
Medische stoelen en krukken

Onze compacte Score Medical Line stoelen en taboeretten zijn ideaal voor medische professionals. Uitgerust met de sterke PUxx-stoffering, bestand tegen 70% alcohol. Kies armleggers, rugleuningen of het unieke Balance-mechanisme voor extra ergonomisch comfort.

Medische stoelen en krukken
Enkel en dubbele beensteun
ONS ASSORTIMENT
Beensteunen en artrodese stoelen
Bij een langdurige blessure of chronische aandoening aan je benen of knieën maakt een beensteun of artrodesestoel je het zitten een stuk gemakkelijker. Wat je specifieke wensen ook zijn, Score zorgt voor de juiste ondersteuning.
Beensteunen en Artrodese stoelen
Score Pro 4400 en Spirit 1500 ESD
ONS ASSORTIMENT
Werkstoelen
Robuust, comfortabel, veel instelmogelijkheden, uiteenlopende mechanieken of ESD-veilig: wanneer je voor iedereen een goede werkstoel in huis wil hebben, zorg je voor een scala aan varianten en mogelijkheden. Die vind je bij Score! Je hoeft alleen nog maar te kiezen.
Werkstoelen
Stahulpen Steady en 2232
ONS ASSORTIMENT
Stahulpen
Wie voor zijn werk urenlang staat, kan daarbij wel wat hulp gebruiken. In de vorm van onze slahulpen bijvoorbeeld! Ze maken je het werk gemakkelijker én voorkomen ook vermoeide voeten en benen aan het eind van een werkdag.
Stahulpen
Score At Work  en  5100 Medium
ONS ASSORTIMENT
Bureaustoelen
Is een bureaustoel maar een bureaustoel? Zéker niet. Het maakt nogal wat uit hoe je bent gebouwd en wat voor je werk je doet. Bij Score houden we van maatwerk. Niet één stoel voor iedereen, maar voor iedereen de juiste stoel.
Bureaustoelen
Trippelstoelen Artrodese en At Work
ONS ASSORTIMENT
Trippelstoelen
Als lopen een uitdaging is, is het fijn als je je met een goede bureaustoel eenvoudig kunt verplaatsen. De Score trippelstoelen maken het dankzij hun comfortabele zitting, slimme frame en lichtlopende wielen mogelijk. We denken met je mee.
Trippelstoelen
Voetensteun Pro 959 en Discus 250
ONS ASSORTIMENT
Voetensteunen
Kom je zittend niet met je voeten bij de grond? Dat zit én werkt niet comfortabel. Met een Score voetensteun blijft je doorbloeding in de benen optimaal en voorkom je rusteloze benen. Praktisch, duurzaam: we hebben ze in vele soorten en maten.
Voetensteunen

Vind jouw ideale zitoplossing

Van zadelkrukken tot bureaustoelen en van taboeretten tot bloedafnamestoelen. Twijfel je nog welke oplossing het beste bij je past? We helpen je graag met het vinden van je perfecte zitoplossing met onze keuzehulp.