Ons assortiment stoelen en krukken

Ons assortiment ergonomische stoelen en krukken dragen allemaal op hun eigen manier bij aan jouw comfort en gezondheid. Zitoplossingen zijn er in allerlei soorten en maten, voor allerlei soorten mensen. Ben jij iemand die veel staat tijdens zijn werk, iedere dag uren fanatiek zit te werken achter zijn bureau of juist veel in beweging is en met zijn stoel van de één naar de andere plek rolt? Of zoek je juist een stoel die verlichting biedt voor een blessure of chronische aandoening aan je benen? Score heeft het allemaal voor je. Want er is één ding dat we allemaal gemeen hebben, namelijk op een ontspannen, verantwoorde en gezonde manier ons werk willen doen!

Score zadelkruk Jumper Balance Stamskin Blauw Zijkant
ONS ASSORTIMENT
Zadelkrukken
Is een zadelkruk nieuw voor je? Maak je klaar voor een nieuwe zitbeleving. Deze manier van zitten is comfortabel en toch beweeglijk. De ergonomische zitting bevordert diverse vitale lichaamsfuncties en zit tegelijkertijd heel ontspannen.
Zadelkrukken
Score Bureaustoel 5100 Large Flex Donkerblauw Zijkant
ONS ASSORTIMENT
Bureaustoelen
Is een bureaustoel maar een bureaustoel? Zéker niet. Het maakt nogal wat uit hoe je bent gebouwd en wat voor je werk je doet. Bij Score houden we van maatwerk. Niet één stoel voor iedereen, maar voor iedereen de juiste stoel.
Bureaustoelen
Score Stahulp 2232 Zijkant
ONS ASSORTIMENT
Stahulpen
Wie voor zijn werk urenlang staat, kan daarbij wel wat hulp gebruiken. In de vorm van onze slahulpen bijvoorbeeld! Ze maken je het werk gemakkelijker én voorkomen ook vermoeide voeten en benen aan het eind van een werkdag.
Stahulpen
Score Trippelstoel 2300 Zwart Zijkant
ONS ASSORTIMENT
Trippelstoelen
Als lopen een uitdaging is, is het fijn als je je met een goede bureaustoel eenvoudig kunt verplaatsen. De Score trippelstoelen maken het dankzij hun comfortabele zitting, slimme frame en lichtlopende wielen mogelijk. We denken met je mee.
Trippelstoelen
Score Voetensteun Pro 959 Zijkant
ONS ASSORTIMENT
Voetensteunen
Kom je zittend niet met je voeten bij de grond? Dat zit én werkt niet comfortabel. Met een Score voetensteun blijft je doorbloeding in de benen optimaal en voorkom je rusteloze benen. Praktisch, duurzaam: we hebben ze in vele soorten en maten.
Voetensteunen
Score Werkstoel Pro 4400 PU Zijkant
ONS ASSORTIMENT
Werkstoelen
Robuust, comfortabel, veel instelmogelijkheden, uiteenlopende mechanieken of ESD-veilig: wanneer je voor iedereen een goede werkstoel in huis wil hebben, zorg je voor een scala aan varianten en mogelijkheden. Die vind je bij Score! Je hoeft alleen nog maar te kiezen.
Werkstoelen
Score Taboeret Medical 6301 Balance Donkerblauw Zijkant
ONS ASSORTIMENT
Taboeretten en krukken

Van de bekende schoolkrukjes met beukenhouten zitting tot speciale medische taboeretten met hygiënische stofferingen: wie op zoek is naar een kruk zit bij Score sowieso goed. Van verschillende materialen tot uiteenlopende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Taboeretten en Krukken
Score Bloedafnamestoel Vena Vario Zijkant
ONS ASSORTIMENT
Bloedafnamestoelen
Bloedafnamestoelen moeten voor zowel de bloedgever als de bloedafnemer aan specifieke eisen voldoen. Ze moeten comfortabel zitten en stabiel zijn, praktisch en duurzaam en natuurlijk hygiënisch. Onze Vena® stoelen voldoen aan alle voorwaarden. Zoals je gewend bent van Score.
Bloedafnamestoelen
Score Beensteun Kruk Enkel Zwart Zijkant
ONS ASSORTIMENT
Beensteunen en artrodese stoelen
Bij een langdurige blessure of chronische aandoening aan je benen of knieën maakt een beensteun of artrodesestoel je het zitten een stuk gemakkelijker. Wat je specifieke wensen ook zijn, Score zorgt voor de juiste ondersteuning.
Beensteunen en Artrodese stoelen

Vind jouw ideale zitoplossing

Van zadelkrukken tot bureaustoelen en van taboeretten tot bloedafnamestoelen. Twijfel je nog welke oplossing het beste bij je past? We helpen je graag met het vinden van je perfecte zitoplossing met onze keuzehulp.