Ergonomische werkstoelen

Zoek jij de perfecte stoel om ergonomisch te werken? Onze werkstoelen zijn comfortabel en geheel af te stemmen op jouw behoeften. Daarnaast zijn ze slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Of je nu op kantoor, in een ziekenhuis, laboratorium, of industriële werkplaats werkt: wij hebben een werkstoel die perfect bij jou past! 

De veelzijdige werkstoelen van Score

Onze ergonomische werkstoelen dragen bij aan jouw comfort en gezondheid. Omdat ze volledig op jouw lichaam af te stemmen zijn, creëer je gemakkelijk een gezonde zithouding. Dit voorkomt vervelende pijnklachten en ongemak tijdens je werk. Bovendien bevordert een goede houding je concentratie.

Onze fraai vormgegeven werkstoelen zijn geschikt voor nagenoeg elke tafel- en bureauhoogte. Ze zijn breed inzetbaar, bijvoorbeeld in de industrie, in het onderwijs, in de zorg en in laboratoria. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardige, slijtvaste en gemakkelijk te reinigen materialen. De werkstoelen zijn er zelfs in ESD-variant! Deze zijn geschikt voor ESD-veilige ruimtes.

 

Eigenschappen

De werkstoelen van Score bezitten verschillende eigenschappen, die ze comfortabel en multi-inzetbaar maken.

 

1. In hoogte verstelbaar

De stoelen zijn in hoogte verstelbaar, waardoor ze gemakkelijk aangepast worden aan jouw postuur en werkbladhoogte.

 

2. Verkrijgbaar in verschillende maten

De Score ergonomische werkstoelen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo heeft de Score Spirit 1500 een verstelbare zithoogte van 45 tot 58 centimeter. De Score Spirit 1501 is een slag groter (53 tot 72 centimeter) en de Score Spirit 1502 is nóg groter met een verstelbare zithoogte van 59 tot 84 centimeter. Hetzelfde geldt voor de Pro-serie, waarbij de Score Pro 4408 en de Score Pro 4402 het hoogst zijn, gevolgd door de Score Pro 4401 en daarna de Score Pro 4400

 

3. Met unieke rugleuning

De werkstoelen zijn voorzien van een unieke rugleuning, die gemakkelijk te verstellen is en extra ruimte biedt voor de schouders. Zo zit je heerlijk comfortabel en heb je alsnog genoeg bewegingsvrijheid.

 

4. Vaste of verstelbare zithoek

Bij Score kun je jouw zitoplossing naar wens samenstellen. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit een vaste of verstelbare zithoek.

 

5. Inclusief voetensteun

Heb jij behoefte aan een voetensteun op jouw werkstoel? Een deel van onze modellen is standaard uitgevoerd met een handige voetenring. De Score Pro 4408 heeft in plaats van een voetenring een voetenplank.

 

6. Keuze uit diverse materialen

Bij onze Score Spirit-serie heb je voor de zitting en leuning keuze uit beukenhout en polyurethaan (PU). Daarnaast zijn er werkstoelen verkrijgbaar met stevige kunststof of aluminium poot.

 

7. Met of zonder wielen 

Kies voor harde of zachte wielen, afhankelijk van jouw vloer. Daarnaast zijn belast geremde wielen een optie. Liever geen wieltjes? Je vindt onze ergonomische werkstoelen ook uitgerust met trompetvoetjes. 

 

8. Met of zonder armleggers

Wil jij wat extra steun? Voeg dan armleggers toe aan jouw werkstoel! Uiteraard zijn deze individueel verstelbaar.

 

9. Voorzien van zadelzitting

Naast onze praktische werkstoelen die qua vorm op bureaustoelen lijken, hebben we een speciale zadelkruk ontwikkeld met dezelfde materiaaleigenschappen als onze andere werkstoelen. De ergonomische Score Spirit Amazone ondersteunt de natuurlijke vorm van de wervelkolom. De lichte kruk is gemakkelijk verplaatsbaar en neemt weinig ruimte in. Een verstelbare zithoek, lendensteun en armleggers zijn optioneel. 

 

10. Verkrijgbaar in ESD-variant

Al onze ergonomische werkstoelen zijn er ook in de ESD-variant. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor ESD-veilige ruimten. De ESD-stoelen zijn goed geleidend en anti-statisch. De poot is gemaakt van stevig aluminium en de zitting en leuning zijn van ESD-veilig polyurethaan (PU).

 

Welke werkstoel past het beste bij mij?

Wil jij graag hulp bij het uitzoeken van jouw ideale ergonomische zitoplossing? Gebruik dan onze keuzehulp. Vraag je het liever aan één van onze experts? Neem nu contact op voor advies op maat! Je kunt onze zitoplossingen vrijblijvend uitproberen. Vraag gratis een proefplaatsing aan.

 

Score: gezond zitten sinds 1977

Dankzij bijna 50 jaar ervaring weten we als geen ander perfecte ergonomische zitoplossingen te maken. Hierbij hebben we altijd oog voor jou: de eindgebruiker. Met talloze opties en verstelbare onderdelen stemmen we jouw stoel of kruk precies af op jouw behoeften. Kom gerust langs in onze showroom!