Ergonomische werkstoelen

Onze ergonomische werkstoelen en krukken dragen elk op hun eigen manier bij aan uw comfort en gezondheid tijdens het zitten. Benieuwd welk type, formaat en mechanisme het beste bij u past? Hieronder ons complete assortiment.

Van de hygiënische bekleding - die met een ontsmettingsmiddel kan worden gereinigd - tot het zachte polyurethaan dat comfortabel zit. Van ergonomische armleuningen tot het verstellen van de kruk met de voet om de handen steriel te houden. Bij de ontwikkeling van onze werkstoelen hebben we aan alles gedacht wat een stoel perfect maakt voor industriële werkplekken en laboratoria.

Praktisch én ergonomisch

De Score at Work, onze Medical Line, de Spirit en de Ergo Support zijn allemaal voorbeelden van ultieme werkstoelen die waarmaken wat ze beloven. Je kunt er ergonomisch op zitten, zodat je langer en comfortabeler je werk kunt doen. Jje wordt op alle mogelijke manieren ondersteund zodat je minder fysieke belasting ervaart en bovendien zijn deze stoelen bijzonder praktisch in het gebruik. Ideaal voor banen die veel en intensief werk vergen en waarbij je soms langdurig moet concentreren.

Ergo Support

Ben je werkzaam in de endodontie, microchirurgie of in een specifieke laboratoriumomgeving? Dan moet je zeker eens kijken naar onze Ergo Support. Wij hebben deze stoel speciaal ontwikkeld voor deze zeer gespecialiseerde beroepen.