Downloads

Iedereen die op zoek is naar onze brochures, handleidingen, montage instructies of video- of fotomateriaal, kan dat hier vinden. Je kunt de bestanden bekijken, printen en eventueel downloaden.

Kom je er niet uit of zit jouw product er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij je verder helpen.

Brochures

Wil je weten welke producten wij hebben voor de Dental, Medical, Industry of Office branche?

Of wil je juist meer weten over ESD-stoelen, Zadelkrukken of bijvoorbeeld Voetensteunen?

Bekijk dan onze uitgebreide branche of product brochures. 

Naar de brochures
Handleidingen

Soms is het wel handig om te weten hoe je een stoel of kruk kan instellen. Want welke hendel doet nu precies wat? En dan is het vervelend als je geen handige informatie ter beschikking hebt.

Wij hebben diverse handleidingen voor verschillende stoelen en krukken. 

Naar de handleidingen
Montage instructies

Hoe zat het ook al? Vaak willen wij het zelf uitproberen maar soms is een instructie best handig. En om het werkgeluk niet te bederven hebben wij diverse handige montage instructies.

Om je even op weg te helpen en niemand hoeft het te weten😉

Naar de montage instructies
Overige documenten

Sommige documenten zijn lastig te omschrijven en niet in een woord samen te vatten. Want hoe noem je een stoffenkaart of een overzicht van onze Stamskin kleuren? Juist die documenten vallen in deze categorie en kan je hier vinden. 

Naar de overige documenten
Instructievideo's

Een video over hoe iets werkt of hoe je iets in elkaar moet zetten is soms net even wat handiger dan een boekje. Want hoe moest dat nu precies? En omdat ook niet iedereen van lezen houdt en hebben wij bepaalde instructies ook in handige video’s.

Naar de instructievideo's
Campagnes

Het afgelopen jaar hebben wij voor verschillende producten een mooie campagne opgezet met product foto's, sfeerfotografie en diverse soorten video’s. Deze items kan je onder deze categorie terugvinden.

Naar de campagnes