Ergonomische stoelen en krukken voor industriële werkruimtes

Ook in de industrie wil je goed kunnen zitten, maar kun je niet zomaar elke stoel neerzetten. Dat snappen we bij Score. Daarom hebben wij ook voor deze omgevingen zitoplossingen ontwikkeld die aan alle specifieke eisen voldoen die hier gelden. Je vindt onze ergonomische stoelen en krukken voor de industrie allemaal op deze pagina.

Robuuste ergonomische stoelen en krukken

Robuuste werkstoelen die perfect zijn voor het veeleisende werk in laboratoria en voor het hele scala aan industriële werkplekken. Ze zijn bestand tegen chemische stoffen en laten zich eenvoudig schoonhouden. Polyurethaan bijvoorbeeld of beuken. Of je nu achter de kassa of aan de lopende band zit, in een cleanroom of ESD-ruimte werkt of op kantoor. Het zijn stoelen die tegen een stootje kunnen en waar je na uren werken nog steeds lekker op zit. Zodat jij zonder zorgen je werk kan doen.

 

Perfect voor de industrie

Bureaustoelen, stahulpen, zadelkrukken en zelfs voetensteunen. Bij Score hebben we een uitgebreid assortiment ergonomische zitoplossingen die perfect zijn voor de industriële werkomgeving en laboratoria. Dit vooral dankzij onze geleidende ESD-componenten en bekleding en HEPA filter, om uitstoot van stofdeeltjes te beperken. Zo werk jij veilig, zuiver én ergonomisch.

 

ESD veilige stoelen

Vooral in de industriële werkomgeving kan schade door elektrostatische ontlading, ook wel Electro Static Discharge (ESD), grote gevolgen hebben voor dagelijkse werkzaamheden. Raak je bijvoorbeeld een ESD gevoelig component aan dan kunnen er bij de ontlading kleine schokjes vrijkomen. Voor ons is dit vaak onschadelijk, maar voor elektronische componenten kan het leiden tot kortsluiting of korte onderbrekingen met hoge reparatie- en/of vervangingskosten en onbetrouwbare producten tot gevolg. Daarom beschikt Score over een complete lijn goedgekeurde ESD veilige stoelen, die kunnen worden voorzien van een weerstand van 1Mohm voor een gecontroleerde ontlading. Met onze geleidende componenten en stoffering voorkom jij beschadigde onderdelen en oplopende kosten en kun je zorgeloos je werk blijven doen!