Ergonomische stoelen en krukken voor de dierenarts

Een inenting voor de hond, een sterilisatie bij de kat, een rectaal onderzoek bij de koe. Het zware fysieke werk en de onregelmatige werktijden vragen fysiek en mentaal veel van een dierenarts. Naast dat je je vaak langdurig in onnatuurlijke posities dwingt, heb je daarnaast ook nog wel eens te maken met bijtende, schoppende en duwende dieren. Dat maakt ergonomisch verantwoord werken een hele uitdaging. Een stoel die jou de juiste ondersteuning biedt is dan ook ontzettend belangrijk.

Perfecte ondersteuning

Een goede werkstoel helpt jou bij de uitvoering van je veterinaire werk. Hij helpt je geconcentreerd te blijven, ook na urenlang opereren en precisiewerk in dezelfde houding. Hij ondersteunt je op de juiste punten, voorkomt daardoor lichamelijke irritaties, spierpijn en vermoeidheid tijdens jouw spreekuren en operaties. Je kunt onze stoelen en krukken eenvoudig instellen, zodat ze qua hoogte, zitdiepte en helingshoek optimaal bij je aansluiten.

 

Comfortabel en praktisch

Score heeft daarom een breed scala aan zitoplossingen die uiteenlopen van uiterst comfortabel tot super praktisch. Ook onze stofferingen variëren van esthetisch en trendy tot antibacterieel, brandvertragend en vochtafstotend. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ons stel je de stoel of kruk samen die volledig aansluit bij jouw lichaam en je veterinaire werkzaamheden.