Tandartskrukken en -stoelen

Ben jij tandarts en zoek je een kruk die een actieve houding ondersteunt? Of werk je lange dagen als mondhygiënist en wil je rugklachten voorkomen? Onze dentale stoelen, zadelkrukken en taboeretten voor dentale werkruimtes bieden de oplossing!

Krukken voor alle mondzorgprofessionals

Score is specialist op het gebied van zitoplossingen voor mondzorgprofessionals. Onze krukken zijn dan ook zeer populair onder bijvoorbeeld tandartsen. Deze speciale behandelkrukken zijn perfect voor dynamisch werken. Je kunt er gemakkelijk mee bewegen en bovendien zorgen ze ervoor dat je een gezonde houding aanneemt. Dit voorkomt vervelende klachten zoals rugpijn en vermoeidheid.  

 

Zadelkrukken voor dentale werkruimtes

Met de Score zadelkrukken beweeg je je gemakkelijk om je patiënt heen terwijl je een ergonomische houding aanneemt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de bekende Amazone. Er is ruime keuze uit materialen. Zo kies je bijvoorbeeld voor water- en vuilafstotende bekleding die gemakkelijk te reinigen is. Op die manier werk je ergonomisch én hygiënisch in jouw tandartspraktijk.  

 

Taboeretten

Onze ergonomische taboeretten zie je veel terug in tandartspraktijken. Ze worden gemaakt van hoogwaardige materialen en komen met diverse opties, zoals arm- en rugsteunen. Dankzij de speciale Ergoshape-zitting behoud je een goede doorbloeding van de benen, omdat de dijbenen niet worden afgekneld.  

 

Ergonomische werkstoelen

Naast onze krukken hebben we ook ergonomische werkstoelen voor tandartsen en andere mondzorgprofessionals. Moet jij langdurige, statische en zeer precieze werkzaamheden uitvoeren, bijvoorbeeld als endodontoloog? Dan is de Score Ergo Support iets voor jou! Deze stoel heeft ergonomische en roteerbare armleggers. Ze zijn tevens in hoogte te verstellen. Je kunt ontspannen en geconcentreerd werken terwijl je rug, nek en schouders worden ontlast.   

 

Werkstoelen

Onze praktische werkstoelen zijn geschikt voor uiteenlopende werkruimtes, waaronder tandartspraktijken. Deze slijtvaste stoelen kunnen tegen een stootje en zijn daardoor zeer duurzaam. Ze zijn er in verschillende varianten. Zo zijn de stoelen verkrijgbaar met of  zonder armleggers en voetensteun. Daarnaast kun je kiezen voor wieltjes en een vaste of verstelbare zithoek. Onze Score werkstoelen zijn gemakkelijk te reinigen. Hierdoor zijn ze perfect voor dentale ruimtes, waar hygiëne belangrijk is.     

 

Trippelstoelen

Wil je je gemakkelijk zittend verplaatsen? Heb je een handicap aan je heup, knie of been, last van artrose, spier- of gewrichtspijn? Dan is onze Score trippelstoel ideaal. Deze heeft een speciaal uitgesneden frame, waardoor je jezelf gemakkelijk met kleine pasjes zittend vooruit beweegt.

 

Bureaustoelen

Zit je veel achter je bureau of werk je als baliemedewerker, bijvoorbeeld bij een tandartspraktijk? Dan hebben we passende ergonomische bureaustoelen voor jou. In tegenstelling tot veel gewone bureaustoelen bieden deze de juiste ondersteuning voor jouw rug, bekken en benen. Je vindt ze bij ons in talloze soorten, maten en kleuren.