Ergonomische thuiswerk stoelen en krukken

Op kantoor heb je het vaak goed voor elkaar. Het beeldscherm op de juiste hoogte, een goede bureaustoel en een in hoogte verstelbaar bureau. Toch gebeurt het tegenwoordig steeds vaker dat je een aantal dagen in de week thuis zit te werken. Dit maakt de thuiswerkplek belangrijker dan ooit. Bij Score helpen we je daarom graag om ook hier zo gezond en comfortabel mogelijk te kunnen werken.

Uit verhouding

Niet iedereen beschikt over een apart kantoor of een aparte werkplek om rustig thuis te werken. Daardoor is en blijft de keukentafel een populaire thuiswerkplek. Dat is niet per se verkeerd, maar vaak levert dit toch regelmatig nek-, schouder- en rugklachten op door het gebrek aan een ergonomische (goed afgestelde) bureaustoel. Dit in combinatie met het ontbreken van een goed beeldscherm op hoogte, zorgt ervoor dat je krom gaat zitten. Niet helemaal de juiste houding!

 

Altijd een passende bureaustoel

Helaas is je gewone eetkamerstoel niet opgewassen voor meerdere uren beeldschermwerkzaamheden. Wanneer je veel werkuren zittend doorbrengt, is het belangrijk dat je gemakkelijk van houding kunt veranderen. Een goede stoel beschikt daarom altijd over een stevige en veilige constructie en over een zitting en rugleuning die groot genoeg is voor jouw postuur. Je moet de ruimte hebben om regelmatig kunnen verzitten. Dat zorgt voor extra zitcomfort.

Speciaal voor jouw (thuis)werk hebben we maar liefst zeventien verschillende bureaustoelen ontwikkelt, zodat er zeker eentje tussen zit die op alle fronten bij je past. Of je nu thuis werkt of op kantoor.