Ergonomische werkstoelen en krukken voor uiterlijke verzorging

Of je nu kapper bent, schoonheidsspecialist, pedicure of tatoeëerder. Tijdens je dagelijkse werk maak je veel stoeluren en beweeg je je continu om je klanten heen voor het beste eindresultaat. Juist daarom is een goede werkstoel en een optimale werkhouding extra belangrijk voor jou. Een verkeerde behandelopstelling in combinatie met jouw minutenlange precisieverrichtingen en een lange statische werkhouding zorgen er al snel voor dat jij voor lange tijd een gebogen en asymmetrische houding aanneemt. Dit met mogelijke nek-, schouder- en rugklachten tot gevolg. Bij Score helpen we je graag om jou het werkcomfort te geven dat je verdient!

Actieve en comfortabele zithouding

In de schoonheidsbranche vereisen de precisieverrichtingen een stabiele zithouding. Een goede werkstoel vormt daarom de basis. Deze moet perfect aansluiten bij jouw lichaam en houding, maar ook bij de taken die je iedere dag uitvoert. Bij Score hebben we daarom stoelen en krukken die hiernaar volledig kunt aanpassen. Zo kun jij actief en comfortabel werken, zonder lichamelijke irritaties, spierpijn en vermoeidheid tijdens en na je werk.

 

Verantwoord en wendbaar

Met een Score stoel of kruk kan je rug zich op een natuurlijke manier ontspannen. Dit is niet alleen goed voor je ademhaling maar ook voor je doorbloeding en spijsvertering. Omdat je snel en gemakkelijk van houding kunt wisselen én relaxeter zit, kost je werk je minder energie waardoor je het langer volhoudt. Zo kun je je langer concentreren tijdens je werk, heb je meer aandacht voor je klanten én kun je daarna ook nog vol energie genieten van je bezigheden in je vrije tijd. Een andere manier van werken én leven dus.