Werken bij Score

Wij zijn Score, een team van zestig probleemoplossers die alle werkende mensen graag helpen bij het vinden van de beste zitoplossing. Ieder op zijn eigen manier! We zijn dan ook ontzettend trots op onze collega’s die zich iedere dag weer inzetten voor onze klanten én de oplossingen die ze voor hen realiseren. Ons bedrijf is constant in beweging en daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe probleemoplossers die zorg willen dragen voor de werkende mens. Lijkt dit jou een leuke uitdaging? Lees hier meer over ons bedrijf en ons team of vind de functie die perfect bij je past tussen onze openstaande vacatures. Bij ons zit je goed!

Bekijk onze actuele vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Houd onze website in de gaten, want wellicht hebben wij in de toekomst wel een vacature, die jou op het lijf geschreven is. 

Geen geschikte vacature maar wel enthousiast over Score?

Neem dan contact met ons op, want we komen graag met je in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden.

 

Bij ons zit je goed! Take a seat

Bij Score hechten we veel waarde aan onze relaties, werken graag samen en steken daar graag energie in. Mensen verbinden met korte lijnen. Eerlijk en transparant, maar ook vooral plezier in wat je doet. Dat is waar we voor staan. Want we willen het beste voor iedereen. Zowel intern - voor onze collega’s - als extern - voor dealers en iedereen die maar op onze producten plaatsneemt. Als jij met plezier de dingen kunt doen die belangrijk voor je zijn en wij daar op onze manier een bijdrage aan kunnen leveren, zodat je fit, gezond én scherp blijft, dan zijn wij tevreden.

 

Proef de sfeer bij Score in de video van een van onze bedrijfsuitjes!