Daarom kies je Score

Bij Score zijn we trots dat we iedere dag weer werkende mensen over de hele wereld mogen helpen met een passende zitoplossing. Maar waarom zou jij moeten kiezen voor een Score stoel of kruk? Dat leggen we je graag uit!

Schroef in zadelkruk wordt aangedraaid door Score specialist

Service en garantie

Score stoelen zijn niet zomaar stoelen. We maken ze in onze eigen fabriek in Tolbert, met vakmanschap en van duurzame materialen. Vanuit Tolbert worden onze stoelen en accessoires naar meer dan 40 landen geëxporteerd. Ze zijn in binnen- en buitenland bekroond. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit, leveren we onze stoelen standaard met 5 jaar garantie. De voorwaarden vind je op onze website.​

Lees hier alles over onze service en garantie
Vrachtwagen wordt ingeladen met product van Score BV om naar de dealer te gaan

Uitgebreid dealernetwerk

Wij zijn fabrikant en groothandel van ergonomische zitoplossingen en bijbehorende accessoires en we leveren deze nationaal en internationaal alleen via geselecteerde dealers. Deze dealers bevinden zich verdeeld over heel Nederland en in het buitenland en beschikken in de meeste gevallen over een uitgebreide collectie showroommodellen. Ze zijn bovendien bekend met branche-specifieke eisen.

Word ook Score-dealer
Magazijn van Score, medewerker haalt product voor snellevering

Snelleverprogramma

Heb je snel een ergonomische stoel of zadelkruk nodig? Geen probleem, we komen direct in actie. Via ons speciale snelleverprogramma kunnen we een selectie zadelkrukken waar veel vraag naar is, al binnen 3 werkdagen verzenden. Neem voor meer informatie even contact op met onze afdeling Verkoop.

Lees meer over het Snelleverprogramma
Medewerker op zadelkruk in kantoor setting

Proefplaatsingen

Heb je een bureaustoel of zadelstoel gezien, maar wil je hem eerst uitproberen? Met de productconfigurator op onze website kun je de kruk of stoel van je keuze samenstellen en op proef aanvragen. Wij brengen je dan in contact met een dealer bij jou in de buurt. Wil je eerst persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over proefplaatsingen
Advies in de showroom van Score over zadelkruk

Showroom

Om onze producten uit te proberen kun je een proefplaatsing aanvragen, maar je bent ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Tolbert. Hier staan al onze producten gepresenteerd, wat het heel eenvoudig maakt om een aantal verschillende exemplaren met elkaar te vergelijken. Als je van te voren even een afspraak maakt nemen onze experts hier graag alle voordelen en specifieke eigenschappen met je door van de producten waarin jij interesse hebt.

Maak afspraak voor bezoek aan onze showroom
Productie in fabriek van Score

Eigen productontwikkeling en productie

In onze eigen fabriek werken vakmensen met grote precisie aan zelf ontwikkelde producten. Dankzij de nabijheid van ons kantoor kunnen we snel schakelen tussen productontwikkelaars, productiemedewerkers, dealers en opdrachtgevers. Zo creëren we zitoplossingen die voldoen aan de nieuwste ergonomische standaarden, met behoud van controle. We werken graag samen en laten ons inspireren, maar vertrouwen ook op ons vakmanschap. Wij varen onze eigen koers.