Voetensteunen

Creëer een comfortabele en ergonomische werkplek met de voetensteunen van Score. Een voetensteun is essentieel voor een gezonde zithouding, ongeacht je postuur of de hoogte van je werkplek. Langdurig zitten in een bureaustoel kan ongemakkelijk zijn, en het gebruik van een voetensteun onder het bureau kan helpen om de spanning op je onderlichaam te verminderen. Of je nu in de zorg, op kantoor of in de industrie werkt, bij ons vind je passende voetensteunen voor elke werkomgeving!

Waarom is een voetensteun belangrijk?

Bij een gezonde zithouding horen geen voeten die boven de vloer bungelen. Dit kost namelijk een hoop energie. Bovendien is het niet goed voor de bloedcirculatie en kun je er ‘restless legs’ van krijgen. Je krijgt dan een vervelend gevoel, tinteling of kriebel in de onderbenen. Met een voetensteun zit jij mooi rechtop. Dit voorkomt pijnklachten in de rug en benen én verbetert de concentratie.  

 

De voordelen van een Score voetensteun

Bij Score werken we altijd met hoogwaardige materialen. Al onze voetensteunen zijn dan ook voorzien van een slijtvast antislip-voetenbord. Op die manier werk je niet alleen veilig, maar ook duurzaam. We hebben verschillende voetensteunen met verschillende hoogteverstellingen. Op die manier heb je altijd de juiste hoogte en hellingshoek. We leveren onze voetensteunen ook in ESD-veilige varianten. Deze zijn antistatisch, goed geleidend, vochtafstotend én eenvoudig te reinigen. Onze voetensteunen zijn dus geschikt voor elke werkruimte. Of je nu thuis, op kantoor, in een ziekenhuis, in een laboratorium of in de industrie werkt.

Daarnaast werken wij altijd met het oog op jou als eindgebruiker. We streven ernaar om onze producten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zo zijn de meeste van onze voetensteunen uitgerust met een speciale bediening, waarmee je gemakkelijk met één voet de hoogte en hellingshoek instelt.

 

Welke past het beste bij jou?

Bij Score heb je keuze uit een ruim assortiment voetensteunen. Zo is er altijd eentje die perfect aansluit op jouw behoeften. Laat je je graag adviseren? Onze experts staan voor je klaar. Je maakt hier gemakkelijk een afspraak.

Onze modellen:

Score Basic 950

Deze voetensteun is praktisch, compact, duurzaam en robuust. Hij is in hoogte te verstellen (5 tot 23 centimeter) en is voorzien van een slijtvast antislip voetenbord. Ook de hellingshoek pas je gemakkelijk aan. De Score Basic 950 is eenvoudig en betrouwbaar. Dankzij de combinatie van staal en slagvast kunststof (ABS) gaat deze lange tijd mee. Hij is er tevens in een ESD-veilige uitvoering: antistatisch en goed geleidend. 

 

Score Basic 952

De Score Basic 952 is een slag groter en heeft een hoger verstelbereik dan de Basic 950. Dit is een echte klassieker onder de voetsteunen: wereldwijd hebben we er al honderdduizenden van verkocht!  Deze voetensteun is ook nog eens met één voet te bedienen. Ideaal!

 

Score Pro 952

Dit is de verbeterde opvolger van de Score Basic 952. Nóg gebruiksvriendelijker dan zijn populaire voorganger. Je verstelt de hellingshoek en de hoogte (8 tot 30 centimeter) gemakkelijk met één voet. Zo kun jij op elke werkplek ergonomisch zitten. In de ESD-veilige uitvoering (antistatisch en goed geleidend) is hij ook geschikt voor ESD-veilige werkruimten.

 

Score Pro 959

Deze voetensteun biedt alle gemakken van de Score Pro 952. Echter, deze variant is groter en heeft een hoger verstelbereik (9 tot 37 centimeter). Er is ook een ESD-veilige variant. De Pro 959 is dus geschikt voor alle werkplekken. Of je nu thuis, op kantoor, in een ziekenhuis of in een ESD-veilige ruimte werkt.

 

Score Discus 250 T

Praktisch én mooi. De Score Discus 250 T is met zijn ronde vorm een aantrekkelijke design-voetensteun. Met behulp van de gaslift verstel je gemakkelijk de hoogte tussen de 5 en 25 centimeter. Daarnaast pas je eenvoudig de hellingshoek aan. Deze voetensteun is gebruiksvriendelijk, veilig en duurzaam, met een slijtvast antislip voetenbord.

 

Zelf proberen?

Een ergonomische voetensteun van Score kan een aanzienlijk verschil maken bij het verbeteren van jouw zithouding. Ga voor comfort en een hogere productiviteit door jouw voeten te ondersteunen tijdens het zitten. Zo voorkom je tevens vervelende rugklachten en vermoeidheid. Onze voetensteunen bieden niet alleen ergonomische voordelen: ze zijn ook duurzaam en aan te passen aan iedere werkomgeving. Een slimme keuze dus voor het upgraden van jouw werkplek.

Wil jij het verschil ervaren? Vraag een gratis proefplaatsing aan of kom naar onze showroom. Je probeert onze producten gemakkelijk uit en bepaalt zo wat het beste bij jou past. 

 

Andere zitoplossingen van Score

Wil je jouw voetensteun combineren met een ergonomische bureaustoel? Of zoek je een comfortabele zadelkruk, trippelstoel of taboeret? Je vindt ons gehele assortiment zitoplossingen hier.