Voetensteunen

Een voetensteun is onmisbaar voor een gezonde zithouding als je een wat kleiner postuur of een hoge werkplek hebt. Boven de vloer bungelende voeten zorgen namelijk niet alleen voor een ongezonde zithouding, ze kosten je nog een hoop energie ook. Zonde toch? Precies daarom hebben wij een aantal sterke voetensteunen ontwikkeld die geschikt zijn voor uiteenlopende werkomgevingen. Van het onderwijs tot aan het ziekenhuis.

Gevarieerd en gebruiksvriendelijk

Onze voetensteunen zijn niet alleen praktisch, duurzaam en comfortabel maar ook enorm gebruiksvriendelijk. Precies zoals je gewend bent van Score. We hebben ze met rond en rechthoekig voetenbord, super basic met verstelbare hoogte en hellingshoek en zeer uitgebreid met antislip voetenbord en voetbediening. We kunnen zelfs een ESD-variant leveren!

Voorkom restless legs

Welke voetensteun je ook kiest, ze zorgen stuk voor stuk voor een goede, gezonde zithouding waardoor jij mooi rechtop zit, je werk beter kunt uitvoeren en geen last meer hebt van ‘restless legs’. Dat werkt een stuk lekkerder!

Vind jouw ideale zitoplossing

Ook een passende stoel of zadelkruk bij je voetensteun? Bekijk hier ook onze zadelkrukken en bureaustoelen. Of misschien past de trippelstoel juist veel beter bij jou! Ontdek welke zitoplossing bij jou past met onze keuzehulp.