Onze branches

Bij Score begrijpen we dat elke branche unieke behoeften heeft als het gaat om zitten. Of je nu werkt in de (mond)zorg, in de medische sector, de industrie of op kantoor, wij geloven dat iedereen recht heeft op ergonomisch en gezond zitten. Daarom hebben we speciaal ontworpen zitoplossingen voor deze vier branches.

ONS ASSORTIMENT VOOR
DE DENTALE OMGEVING

Wat heb je nodig als je vaak langere periodes zit en je je in lastige bochten moet wringen om je werk goed te kunnen doen? Een stoel of zadelkruk die je daarbij helpt natuurlijk. Maar lang niet elke zitoplossing is tegen deze uitdagingen opgewassen. Bij Score hebben we een assortiment ergonomische stoelen en krukken die dit wel zijn. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

Alles voor Dental
Vrouwelijke arts bloedprikken bij patiënt
ONS ASSORTIMENT VOOR
DE MEDISCHE OMGEVING

Een medische omgeving vraagt om specifieke zitoplossingen. Voor de zorgprofessional, voor de patiënt én om bepaalde medische handelingen eenvoudiger uitvoerbaar te maken. En dan moeten de materialen ook nog uiterst hygiënisch zijn. Bij Score komt dit allemaal samen. Van zadelkruk tot taboeret en van bureaustoel tot bloedafnamestoel: ze staan voor je klaar.

Alles voor Medical
ONS ASSORTIMENT VOOR
DE INDUSTRIËLE OMGEVING
Robuuste materialen, eenvoudig te reinigen stofferingen, kortom: stoelen die nogal wat kunnen hebben. En dat moet ook, in een industriële omgeving. Want dat is geen plek voor een hippe designstoel. Daar heb je sterke, degelijke stoelen nodig die je snel en eenvoudig kunnen instellen voor de ideale ondersteuning van jouw lichaam. En dat kan met de zitoplossingen van Score. Hier vind je ze allemaal.
Alles voor Industry
ONS ASSORTIMENT VOOR
DE KANTOOROMGEVING
Op een stoel die jouw lichaam tijdens het werken perfect ondersteunt zit je niet alleen lekkerder, het voorkomt op de lange termijn ook lichamelijke klachten. En dat is belangrijk, zéker op kantoor. Score heeft alles in huis om jou de zitoplossing te kunnen bieden die perfect bij jou past, met alle vormen van ondersteuning die je maar kunt wensen. Je hoeft alleen maar te kiezen!
Alles voor Office

Ergonomisch en gezond zitten voor ieder branche

Zoveel beroepen, zoveel zitoplossingen. Want een stoel die jou écht goed ondersteunt tijdens je werk is écht essentieel, maar niet elke stoel is geschikt voor elke branche. Je brengt op een werkdag heel wat uren zittend door en in een aantal branches moet het meubilair aan heel specifieke eisen voldoen. Maar of je nu aan de lopende band zit of achter de kassa, kantoormedewerker bent of (mond)zorgprofessional, in de industrie werkt of in een laboratorium: bij Score vinden we dat iedereen gezond moet kunnen zitten. Wat je ook doet, waar je ook werkt.

 

Elke werkomgeving eigen meubilair

Eén universele werkstoel, perfect voor elke werkomgeving, bestaat niet. Voor een stoel in een werkplaats gelden nu eenmaal andere voorwaarden dan voor een kassastoel of kantoorstoel. Wij hebben daarom ergonomische zitoplossingen ontwikkeld voor zowel kantoor als industrie, onderwijs en (mond)zorg. Oplossingen die al dan niet voldoen aan hoge hygiënische en/of ESD eisen, met gewone zitting of zadelzit, compact en wendbaar of juist heel uitgebreid met verstelbare rug- en armleuningen en/of beensteunen, in verschillende stofferingen in uiteenlopende kleuren en die ook nog eens perfect zitten. We hebben aan alle mogelijke specifieke eisen gedacht. Zo zorgen wij ervoor dat jij energiek en ontspannen je werk kan doen en kun jij je focussen op je werk. We’ve got your back!