Ergonomische stoelen en krukken onderwijs voor het onderwijs

Het is misschien wel het belangrijkste meubilair binnen het onderwijs: de stoelen waarop leerkrachten hun werkzaamheden uitvoeren. Want al voer je een groot deel van je werkzaamheden staand uit, je ontkomt er niet aan dat je soms ook langdurig moet zitten. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je goed zit, toch? Score helpt je hierbij.

Gezonde zithouding

Wie goed zit, houdt z'n werk langer vol. Op de langere termijn, want met een goede zithouding kun je veel fysieke klachten voorkomen, maar ook gedurende de dag, want door goed te zitten geef je je lichaam de ruimte en ontspanning om goed te kunnen ademhalen waardoor je je langer kunt concentreren.

 

Score beweegt met je mee

Dat goed zitten belangrijk is, staat dus als een paal boven water. Toch is het soms lastig te realiseren. Tenzij je een stoel hebt die met je meebeweegt en die je gemakkelijk naar jouw houding kunt instellen, natuurlijk. En daarom kies je voor Score. Want speciaal voor jouw werk hebben we allemaal verschillende bureaustoelen ontwikkelt, zodat er zeker eentje tussen zit die op alle fronten bij je past.

 

Natuurlijk ontspannen

Of kies je toch voor de zadelkruk? Omdat een zadelkruk een zadelvormige zitting heeft, kan je rug zich op een natuurlijke manier ontspannen. Tijdens computerwerk en bureauwerk bijvoorbeeld, maar natuurlijk ook tijdens een uitleg voor de klas. Deze manier van zitten is niet alleen goed voor je ademhaling maar ook voor je doorbloeding en spijsvertering.

 

Gezond leven

Welke stoel of kruk je ook kiest: met een zitoplossing van Score zit je meer ontspannen en kost je werk je minder energie, waardoor je het langer volhoudt en je je langer kunt concentreren. Zo zit je ‘s avonds niet uitgeteld op de bank als je thuis bent. Een andere manier van werken én leven dus.