Onze voorwaarden

Score, experts in seating!

Wie goed zit, wordt minder snel moe, werkt geconcentreerder en presteert beter. Een goede werkstoel is een investering die zich snel terugbetaalt. Zeker als je meerekent dat een goede lichaamshouding rugklachten en RSI helpt voorkomen! Bij Score hoeft een goede stoel vaak niet meer te kosten dan een dag ziekteverzuim!

 

Score staat voor:

  • Hoogwaardig industrieel ontwerp, bekroond in binnen- en buitenland
  • Compleet assortiment, voor elke werkplek de beste oplossing
  • Maatwerk oplossingen door productie in eigen fabriek in Nederland
  • ISO 9001: 2015 gecertificeerd
  • Gratis zitanalyse van de werkplek *
  • Score stoelen kan je kosteloos uitproberen *

 

Proefplaatsingen

Via ons dealernetwerk bieden wij de mogelijkheid om onze producten 14 dagen vrijblijvend uit te proberen. Proefplaatsingen dienen duidelijk vermeld te worden op jouw orders, deze worden via het reguliere administratieve traject verwerkt. Alleen de (retour) verzendkosten zijn voor jouw rekening (zie Retouren). Maatwerkonderdelen, eigen stof, beensteunen, voetensteunen en ergonomische accessoires worden niet gecrediteerd.

 

Garantie

Score stoelen worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vervaardigd van duurzame materialen en worden standaard geleverd met 5 jaar garantie.

 

Voorwaarden

  • Het product is voorzien van een onbeschadigde en originele Score productiesticker
  • Indien het product een medisch hulpmiddel is conform MDR 2017/745, en geproduceerd vanaf 17 mei 2021, dan is het product voorzien van een onbeschadigde en originele UDI identificatie label (CE)
  • Elektronische componenten en de stofferingtype K11 (kunstleer) hebben een garantie van 2 jaar
  • Score producten worden gebruikt in een daarvoor bestemde omgeving met normaal gebruik van 8 uur per dag

 

Retouren*

Mits de producten onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden, crediteren wij de factuur op geretourneerde producten. De kosten van het retour zenden van proefplaatsingsproducten zijn voor eigen rekening. Reclamaties dienen binnen 48 uur na ontvangst van goederen schriftelijk gemeld te worden. Goederen mogen alleen geretourneerd worden onder vermelding van een Score retournummer (RMA). Deze dien je bij Score aan te vragen.

*vraag naar de exacte voorwaarden bij jouw Score-dealer

 

Leveringsvoorwaarden

Op al onze huidige en toekomstige offertes, opdrachten en overige overeenkomsten zijn van toepassing de METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd 1 januari 2014 ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam. Deze voorwaarden zijn te raadplegen op onze website scoreseating.com en worden op verzoek toegezonden. Voor zover de (algemene)voorwaarden op deze pagina strijdig zijn met de METAALUNIEVOORWAARDEN prevaleren de voorwaarden op deze pagina.

 

Maatvoering

De vermelde maten zijn in centimeters. De werkelijke maten kunnen afwijken van de vermelde maten. Voor exacte informatie kan je contact met ons opnemen.

 

Productwijziging

Wij streven altijd naar productoptimalisatie. Wijzigingen als gevolg van productverbetering worden stilzwijgend uitgevoerd.

 

Transportschade

Bij transportschade dient de vrachtbrief van een aantekening te worden voorzien, om de schade te kunnen verhalen.

 

Bij aantoonbare wijzigingen

Van materiaalprijzen behouden wij ons het recht voor om te allen tijde tussentijds en zonder vooraankondiging onze prijzen te wijzigen.

 

Aangeleverde stoffen

Bij klant eigen stoffen, kan Score niet aansprakelijk worden gesteld m.b.t. Garantie, productkwaliteit en het verlijmen van de stof.