Ergonomische taboeretten en krukken

Zoek je een kruk die je er gemakkelijk bij pakt en net zo snel weer opbergt? Een kruk die je moeiteloos schoon houdt en die nooit in de weg staat? Dan ben je bij Score aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een klassieke, functionele kruk of gaat voor een ergonomisch hoogstandje: wij hebben het in huis.

Bij Score vind je krukken en taboeretten voor verschillende doeleinden. Zo bieden we hoogwaardige ergonomische taboeretten voor een gezonde houding tijdens het werk, wat je ook doet. Voor zorgpersoneel hebben we zelfs een aparte medical line. Ook vind je simpele, stapelbare krukken die lang meegaan en overal ingezet kunnen worden. Verder vind je bij ons speciale taboeretten voor ESD-veilige ruimten. Kortom, Score heeft kwalitatieve krukken en taboeretten voor iedereen.  

Houten krukken

Zoek jij een klassieke houten kruk? Meerdere van onze taboeretten zijn verkrijgbaar met beukenhouten zitting. Bijvoorbeeld de Score Base Steps en de Score Base 240. Dit zijn handige en oersterke stapelbare vierpootskrukken. Vanwege hun praktische eigenschappen zie je ze vaak terug in scholen, laboratoria en cursuscentra. Daarnaast hebben we meerdere krukken op wielen die verkrijgbaar zijn met een beukenhouten zitting. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, duurzaam én sterk. 

 

Multi-functionele taboeretten

Met de veelzijdige taboeretten van Score kun je alle kanten op. Omdat je ze geheel naar jouw behoeften kunt aanpassen, zijn ze overal te gebruiken. Wat dacht je van een in hoogte verstelbare zitting? Veel van onze taboeretten zijn uitgerust met een (ringvormige) gaslift. Je kunt ze gebruiken op alle soorten vloeren: je kiest zelf voor zachte of harde wielen. Liever geen wielen? Ga dan voor trompetvoetjes. Ook qua materiaal kun je alle kanten op. Wat is belangrijk voor jouw werkomgeving? Moet het antibacterieel zijn? Gemakkelijk schoon te maken? Of bestand tegen chemicaliën? Het is allemaal mogelijk! Vaak zijn onderstel en zitting ook nog in diverse kleuren verkrijgbaar.    

 

Taboeretten voor de medische branche

Een medische werkomgeving vraagt om speciaal meubilair. Daarom zijn onze ergonomische medical line-taboeretten duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Daarnaast zijn ze compact en wendbaar. Ideaal voor dynamisch werken! Je verstelt ze gemakkelijk, zodat de kruk perfect is afgestemd op jouw lichaam. Onze ergo shape-krukken hebben een speciale zitting die een gezonde houding en een betere doorbloeding van de benen ondersteunt. Je kunt ook kiezen voor een kruk met balance-mechaniek. Deze zorgt ervoor dat je een actieve houding aanneemt en je spieren versterkt.

Is het belangrijk dat jouw handen schoon blijven? Sommige van onze taboeretten zijn voorzien van voetbediening. Ook heb je keuze uit verschillende soorten stofferingen in diverse kleuren. De krukken zijn uit te rusten met lendensteun en armleggers. De Score Medical 6260 heeft zelfs een unieke leuning die je voor zowel je rug als armen kan gebruiken! 

Voor precisiewerk, zoals endodontologie, microchirurgie of laboratoriumwerk is er de Score Ergo Support. De roteerbare armleggers bieden altijd de juiste ondersteuning.

 

Taboeretten voor ESD-veilige ruimten

Werk jij in een ESD-veilige ruimte? Onze taboeretten bieden de ondersteuning die jij nodig hebt! Ze zijn ergonomisch, goed geleidend en antistatisch. De gebruikte materialen zijn slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Je hebt keuze uit verschillende modellen met diverse extra opties. Je kiest bijvoorbeeld voor een vaste of verstelbare zithoek, voetbediening, lendensteun en armleggers.

Zoek jij een andere zitoplossing?

Of je nu in de industrie, (mond)zorg of op kantoor werkt, wij hebben een zitoplossing die bij jou past. Dankzij bijna 50 jaar ervaring leveren we altijd de beste kwaliteit. Zorgen dat jij ontspannen en gezond werkt; dat is onze missie! 

 

Naast onze ergonomische taboeretten en krukken leveren wij:

Zadelkrukken

Werkstoelen

Zit/sta-krukken

Bureaustoelen

Beensteunen

Voetensteunen

Trippelstoelen

Bloedafnamestoelen

 

Bekijk hier ons hele assortiment.