Beensteunen en artrodese stoelen

Van een gipsbeen tot een knieblessure, een stomp tot bekkeninstabiliteit: onze beensteunen en Artrodese stoelen geven je de verlichting die je nodig hebt, juist als zitten voor jou niet vanzelfsprekend is!

Artrodese stoelen

Voor mensen met een langdurige blessure of chronische aandoening aan hun benen, voeten of knieën, is zitten niet zo vanzelfsprekend. Zeker niet langdurig, bijvoorbeeld tijdens het werk. Speciaal voor hen hebben we de Score Artrodese stoel ontworpen: een ergonomisch gevormde stoel waarvan je de zitting zo instelt dat ze je benen precies de ondersteuning geven die nodig is.

Instelbare beensteunen

De Score Artrodese zitting beschikt over onafhankelijk instelbare beensteunen en zorgt er hiermee voor dat het been met bewegingsbeperking op een ergonomisch verantwoorde hoogte wordt ondersteund. Dit maakt de Artrodese stoelen uitermate geschikt voor personen met een handicap (prothese) of langdurige blessure.

Beensteunen

Maar je kunt ook kiezen voor een enkele of dubbele beensteun die vrij in de ruimte staat, zodat je gewoon op je eigen bureaustoel met je benen omhoog kunt zitten tijdens je werk. De Score enkele en dubbele beensteun kunnen ook heel goed worden ingezet in een medische omgeving om het been van de patiënt te ondersteunen tijdens een behandeling.

Vind jouw ideale zitoplossing

Toch op zoek naar een andere zitoplossing? We helpen je graag met het vinden van de juiste stoel of kruk met onze keuzehulp. Misschien past een trippelstoel beter bij jou of biedt ons zadelkrukken of bureaustoelen assortiment de uitkomst.