Ergonomische stoelen en krukken voor laboratoria

Laboratoriumwerk is een vak apart. Het vraagt veel van de mensen die het uitvoeren. Niet alleen is je concentratie erg belangrijk, het werk is ook lichamelijk intensief en vaak een combinatie van zitten en staan. En dit staat allemaal nog los van alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne die aan laboratoria worden gesteld. Bij Score hebben we daarom verschillende ergonomische stoelen en krukken die perfect zijn voor het werk in een laboratorium.

Complete lijn

Met deze informatie en voorwaarden in ons achterhoofd, hebben we een complete lijn aan werkstoelen ontwikkelt die perfect is voor in een laboratoriumomgeving. En als we zeggen compleet, dan bedoelen we ook écht compleet.

 

Hoogwaardig en hygiënisch

Van taboeretten tot zadelkrukken tot werkstoelen, stuk voor stuk ergonomisch vormgegeven, voorzien van handige accessoires, geschikt voor het meest extreme en langdurige precisiewerk én natuurlijk gemaakt van het meest hoogwaardige, duurzame, slijtvaste én hygiënische materialen. Je kunt er zelfs met chloor of waterstofperoxide-oplossingen overheen als dat nodig is. Ideaal toch? Score denkt met je mee!