Ergonomische stoelen en krukken voor kantoor werkruimtes

Van zakelijke fitnessabonnementen tot groene shakes in de kantine: steeds meer bedrijven investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun werknemers. Vooral op kantoor is dit belangrijk, omdat kantoormedewerkers op werkdagen - werkuren en privé opgeteld - gemiddeld meer dan tien uur zitten!

Gezonde zithouding

Het is misschien wel het belangrijkste meubilair van een kantoor. De bureaustoelen waarop werknemers hun werkzaamheden uitvoeren. Want we zitten veel, met z'n allen. Omdat we bij Score vinden dat zitten daarom zo gezond mogelijk moet zijn, hebben wij stoelen ontwikkeld die qua ergonomie een flinke stap verder gaan dan gewone bureaustoelen. Ze bieden je de juiste ondersteuning én bevorderen zo je energie en concentratie. Dát is ontspannen werken: ook nog na drie uur ’s middags. We’ve got your back!

 

Altijd een passende bureaustoel

Wanneer je veel werkuren zittend doorbrengt, is het belangrijk dat je gemakkelijk van houding kunt veranderen. Een goede stoel beschikt daarom altijd over een stevige en veilige constructie en over een zitting en rugleuning die groot genoeg is voor jouw postuur. Je moet de ruimte hebben om regelmatig kunnen verzitten. Dat zorgt voor extra zitcomfort. Speciaal voor jouw werk hebben we maar liefst zeventien verschillende bureaustoelen ontwikkelt, zodat er zeker eentje tussen zit die op alle fronten bij je past. Of je nu thuis werkt of op kantoor.