Ergonomische stoelen en krukken voor cleanroom

Op onze cleanroom stoelen en krukken kun jij comfortabel en ontspannen je werk doen, want iedere zitoplossing is aan te passen naar jouw lichaam. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het beschadigen van de elektronisch gevoelige apparatuur, waarmee je werkt. Alle opgebouwde statische elektriciteit die jouw beweging met zich meebrengt, wordt veilig via de geleidende onderdelen in de stoel afgevoerd. Zo werk je gezond én veilig. Bekijk ons volledige assortiment ergonomische stoelen en krukken voor cleanroom op deze pagina.

Behoud van zuivere werkomgeving

Volgens de NEN-EN-ISO 14644-1 norm is een cleanroom een ruimte waarbinnen de concentratie van in de lucht zwevende verontreinigingen wordt beperkt tot gespecificeerde grenzen. Je werkt dus in een zeer zuivere werkomgeving. Onze laboratoriumstoelen speciaal voor de cleanroom zijn naadloos gestoffeerd in een kunstlederen ESD zitting en rugleuning. Daarnaast zijn ze voorzien van een Hepa filter, zodat de verplaatste lucht altijd gefilterd wordt en er geen stofdeeltjes in de ruimte belanden wanneer jij gaat zitten of verzitten.

 

Ergonomisch en veilig

Op onze Cleanroom stoelen en krukken kun jij comfortabel en ontspannen je werk doen, want iedere zitoplossing is aan te passen naar jouw lichaam. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het beschadigen van de elektronisch gevoelige apparatuur, waarmee je werkt. Alle opgebouwde statische elektriciteit die jouw beweging met zich meebrengt, wordt veilig via de geleidende onderdelen in de stoel afgevoerd. Zo werk je gezond én veilig.

 

Onze lijnen

Zit je het liefst op een gewone laboratorium bureaustoel? Dan is de Ergo Line geschikt voor jou. Die is trouwens ook heel geschikt als je werkt met ESD gevoelige componenten. Opgebouwde statische elektriciteit wordt veilig via de geleidende component ten in de stoel afgevoerd. Zit je liever wat hoger? Kijk dan eens naar de hogere versies van de Ergo Line: model 2301 en 2302. Wil je geen gestoffeerde stoel kijk dan eens naar onze Spirit en At Work PU ESD Line. Voor de half zittende, half staande werkers hebben we een Cleanroom versie van onze zadelkrukken ontwikkeld: de Jumper en de Amazone.