Dentale werkstoel en (zadel)krukken

Als mondzorgprofessional wring je jezelf in allerlei lastige bochten. Maar liefst 70% van hen ervaart rugklachten. Onze ergonomische zitoplossingen waaronder de Score Apical dentale werkstoel, ontworpen door ergonomen, voorkomt deze klachten. De stoel bevorderd een ergonomische zithouding, waarbij de natuurlijke S-curve van de wervelkolom wordt ondersteund.

Kies je voor comfort en dynamiek dan zijn de Score zadelkrukken, zoals de Score Amazone en Jumper ideaal. Het unieke Balance mechanisme beweegt met je mee en ontlast je rug, nek en schouders. Dankzij de vorm van het zadel neem je automatisch een ergonomische werkhouding aan. Hierdoor blijf je energiek en gefocust op je patiënten. Ervaar het zelf!

Het belang van ergonomie in de Mondzorg

Door gezond te zitten en lekker te werken zodat jij je fit en soepel voelt. Dat is ons doel.  Voorkom rug-, nek- en schouderklachten want als mondzorgprofessional voer je intensieve behandelingen uit. Een ergonomische stoel of zadelkruk die je goed ondersteunt, is dan écht essentieel. Ook voor langere periodes achter elkaar én als je je in lastige bochten moet wringen. Ze bieden je lichaam de juiste steun waardoor je gemakkelijk van houding wisselt of je door de werkruimte beweegt

De Score Apical voor een natuurlijke ergonomische zithouding

De Score Apical is samen met ergonomen volgens de officiële norm voor tandarts-werkstoelen ontwikkeld. Het resultaat is een werkstoel die je helpt
bij het automatisch aannemen van een ergonomische zithouding, zodat je minder kans
hebt op klachten aan je nek, schouders en rug. Een bijkomend voordeel is dat je de Score Apical eenvoudig kunt monteren, zonder dat er gereedschap nodig is. Met onze stoel is het een kwestie van klaarzetten, zitten en aan de slag gaan. Kortom Ready, sit, go!

Met de Score Zadelkrukken ervaar je een dynamische vorm van zitten.

De Score Apical is niet de enige werkstoel die we in huis hebben voor tandartspraktijken. Ook onze Score Zadelkrukken dragen bij aan comfortabel en dynamisch werken in tandartspraktijken. Op de ergonomisch gevormde zadelzitting neem je automatisch een gezonde zithouding aan wanneer je voeten stevig op de vloer staan. Je rug ontspant zich op een natuurlijke manier, wat niet alleen je ademhaling bevordert maar ook goed is voor je doorbloeding en spijsvertering. En je bent op een zadelkruk ook nog heel beweeglijk. De Score Jumper en Score Amazone zijn onze paradepaardjes onder de zadelkrukken. 

Blijf Energiek en Geconcentreerd

Met onze ergonomische zitoplossingen blijf je als mondzorgprofessional energiek en gefocust op je patiënten. Investeer in je eigen welzijn en comfort met de Score Apical dentale werkstoel en Score Dentale zadelkrukken. Of je nu op een zadelkruk of op een stoel zit, wanneer je goed zit en je lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft, kan je je langer ontspannen en bouwt zich geen ongewenste spanning op in je spieren. Zo verminder je de kans op rug-, nek- en schouderklachten. Ze bieden je de juiste ondersteuning. We’ve got your back!