Tandarts Amazone, Jumper & Apical

Als mondzorgprofessional zit je het beste op de stoelen van Score zoals onze Score Amazone Balance Alba, Score Jumper Balance Alba of Score Apical. Deze bieden zowel comfort als bewegingsruimte. Je werkt gemakkelijk, in verschillende houdingen om patiënten heen zonder dat je je lichaam overbelast. Voorkom rugklachten en kies voor een ergonomische zitoplossing van Score!

Ergonomie in de mondzorg

Wist je dat maar liefst 70% van de mondzorgprofessionals rugklachten ervaart? Als tandarts of mondhygiënist wring je jezelf in allerlei lastige bochten. Onze ergonomische stoelen en krukken, zoals de zoals Score Amazone Balance Alba, Score Jumper Balance Alba of Score Apical, bieden het comfort dat jij nodig hebt. Deze zitoplossingen stimuleren een gezonde houding en ondersteunen je lichaam op de juiste manier. Hierdoor bouwt er geen ongewenste spanning op in je spieren. Zo verklein je de kans op rug-, nek- en schouderklachten.

Onze Score Apical, Score Amazone Balance Alba en Score Jumper Balance Alba zijn uitermate geschikt voor tandartsen en mondhygiënisten. Je zit comfortabel, ook voor langere periodes achter elkaar. Daarnaast wissel je gemakkelijk van houding en beweeg je moeiteloos door de werkruimte.

 

Favoriet - Score Amazone Balance Alba

De Score Amazone is razend populair. De ergonomische kruk heeft een comfortabele zadelzitting. Deze zitting stimuleert een actieve houding, terwijl de spieren niet overbelast raken. Voor het werk als tandarts is de Score Amazone Balance Alba ideaal. De zadelkruk is uitgerust met een speciaal balance-mechaniek. Hierdoor beweegt de zitting subtiel mee. Dit is handig wanneer je vanuit verschillende posities moet werken. Op die manier behoud je alsnog een gezonde houding.

 

Score Jumper Balance Alba - een zadelkruk met bredere zitting

De Score Jumper Balance Alba lijkt sterk op de Score Amazone Balance Alba. Het enige verschil zit ‘m in de grootte van de zitting. De zitting van de Score Jumper is breder. Hierdoor staan je benen iets verder uit elkaar. Weet je niet zeker wat jouw voorkeur heeft? Met een gratis proefplaatsing kun je de Score Jumper 14 dagen gratis uitproberen! De zadelkruk is verkrijgbaar in diverse kleuren. De bekleding is van slijtvast en vochtafstotend Stamskin. Perfect voor tandartspraktijken!

 

Score Apical: dé tandarts-werkstoel

De Score Apical is door ergonomen speciaal ontworpen voor tandartsen. Deze stoel voldoet aan de officiële normen voor tandartswerkstoelen (ISO 7493:2006). De Score Apical ondersteunt de natuurlijke curve van de wervelkolom. Dit voorkomt nare klachten, zoals rugpijn. Daarnaast is hij voorzien van een bekkensteun. Deze zorgt ervoor dat je niet krom gaat zitten. Je monteert de Score Apical gemakkelijk en stelt de zithoogte, rughoogte en rughoek eenvoudig in. 

 

Welke zitoplossing past het beste bij mij?

Wil je weten welke zitoplossing het beste bij jou past? Doe dan gratis onze keuzehulp. Daarnaast staan onze experts voor jou klaar met gedegen advies. Of je nu voor de Score Amazone, Score Jumper of Score Apical gaat: jij werkt weer met plezier als tandarts of mondhygiëniste!