Proefplaatsing

Bij Score begrijpen we dat het belangrijk is om een stoel, stahulp, zadelkruk of taboeret uitgebreid uit te proberen voordat je deze definitief wil aanschaffen. Als je een specifieke zitoplossing van Score hebt gezien en je wilt graag weten of deze bij jouw wensen en behoeften past, dan kun je gebruikmaken onze proefplaatsing. 

Gedurende een periode van 2 weken kun je het product vrijblijvend uitproberen in jouw eigen werkomgeving. Dit geeft je de kans om te ervaren hoe het product zich aanpast aan jouw lichaam en werkstijl en of het comfortabel en ergonomisch is. We sturen het product gratis naar je op. Is jouw gekozen stoel of kruk toch niet ideaal voor jouw werkplek? Dan kun je hem in originele staat weer naar ons retourneren. Je hoeft dan alleen de verzendkosten voor het retour sturen te betalen.

Om hier gebruik van te maken hoef je alleen maar de gegevens hieronder in te vullen. Zodra we de jouw gegevens hebben ontvangen, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op om de verdere details van de proefplaatsing af te stemmen. We kunnen je adviseren over welk product het meest geschikt is voor jouw situatie en zorgen ervoor dat je alle benodigde informatie hebt om het product optimaal te kunnen testen.

De proefplaatsing stelt je in staat om de juiste keuze te maken. De proefplaatsing wordt uitsluitend geleverd via geselecteerde Score dealers, zowel nationaal als internationaal. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen.

Selecteer hieronder het product dat je wilt proberen.


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.