Bloedafnamestoelen

Sommige stoelen moeten perfect zijn voor algemeen gebruik, bij andere stoelen is het doel specifieker. Bloedafnamestoelen vallen in die laatste categorie. Die moeten comfortabel zijn en het lichaam perfect ondersteunen tijdens de bloedafname.

Eenvoudig te reinigen

Een bloedafnamestoel wil je gemakkelijk en grondig kunnen reinigen, omdat ze vaak in een medische omgeving worden gebruikt. Aan al deze voorwaarden voldoen de Vena bloedafnamestoelen van Score. Vanzelfsprekend, zouden we haast willen zeggen.

Voor korte en langere bloedafnames

Onze bloedafnamestoelen zijn compact, sterk en comfortabel en daardoor geschikt voor zowel korte als langduriger bloedafnames. Het materiaal dat we voor deze stoelen gebruiken is niet alleen sterk en slijtvast, maar ook functioneel en praktisch; je kunt ze als het moet zelfs met chloor of waterstofperoxide oplossingen afnemen. Bovendien zijn de Vena standaard en de Vena Hydro in hoogte verstelbaar en dus voor nagenoeg iedereen geschikt. Omdat we willen dat iedereen goed zit, zeker tijdens het bloed geven.

Vind jouw ideale zitoplossing

Wil je ontdekken of een andere zitoplossing beter bij je past? Misschien biedt ons zadelkrukken of bureaustoelen assortiment de uitkomst. Of ben je op zoek naar trippelstoelen of taboeretten? We helpen je graag met het vinden van de juiste zitoplossing met onze keuzehulp.