Bloedafnamestoelen

Goede bloedafnamestoelen doen twee dingen: ze maken het werk voor de verpleegkundige gemakkelijker én ze zorgen dat degene die geprikt wordt comfortabel zit. Onze prikstoelen bieden altijd de perfecte ondersteuning. Daarnaast zijn ze duurzaam, antibacterieel en vochtafstotend.

Onze Vena® bloedafnamestoelen zijn compact, sterk en comfortabel. Daardoor zijn ze geschikt voor zowel korte als langdurige bloedafnames. Of het nu gaat om een mobiele bloedbank, ziekenhuis, laboratorium of huisartsenpraktijk: Score heeft praktische en aangename prikstoelen voor elke medische setting.

Verschillende typen prikstoelen

We willen dat iedereen goed zit, zéker tijdens bloedafnames. Daarom hebben we diverse hoogwaardige modellen ontwikkeld.

De voordelen van onze bloedafnamestoelen:

  • Vaste of verstelbare zithoek
  • Keuze uit verschillende materialen
  • Verstelbare armleggers
  • Trompetvoetjes of wielen
  • In hoogte verstelbaar
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

Daarnaast zijn er modellen met extra gemakken, zoals een hydraulische bediening, kantelbare rugleuning, voetensteun en sta-op-beugels. Met de Trendelenburg-stand komt de voetensteun gelijktijdig omhoog bij het naar achter kantelen van de rugleuning. Je kunt dan snel handelen wanneer een patiënt onwel wordt. 

 

Eenvoudig te reinigen

Een bloedafnamestoel wil je gemakkelijk en grondig kunnen reinigen. Ze worden immers vaak in een medische omgeving gebruikt. De Vena bloedafnamestoelen van Score voldoen uiteraard aan alle hygiëne-eisen. Het materiaal dat we voor de stoelen gebruiken is niet alleen sterk en slijtvast, maar ook functioneel en praktisch. De bekleding is eenvoudig schoon te maken, in veel gevallen zelfs met ontsmettingsmiddelen op basis van alcohol, chloor en waterstofperoxide. Daarnaast is deze antibacterieel, brandvertragend en vochtafstotend.

 

De medische zitoplossingen van Score

Naast bloedafnamestoelen bieden we een heel scala aan zitoplossingen voor de medische sector. Denk hierbij aan medische taboeretten, zadelkrukken, stahulpen, trippelstoelen en werkstoelen.   

 

Ons hele assortiment

Score heeft uiteenlopende ergonomische zitoplossingen voor diverse branches. Of je nu op kantoor werkt, in de zorg, als tandarts(assistent) of in de industrie. Onze missie is om jou gezond en comfortabel te laten werken. Dankzij meer dan 50 jaar ervaring maken we hoogwaardige producten die perfect zijn afgestemd op de eindgebruiker.

Weten welke zitoplossing het beste bij jou past? Doe dan de keuzehulp. Ook kun je advies vragen aan onze experts. Neem vrijblijvend contact met ons op!