Hier staan we voor

Bij Score zijn we al bijna 50 jaar bezig om werkende mensen uit allerlei sectoren zo gezond mogelijk te laten zitten, zodat zij lekker kunnen werken. We hebben duidelijk voor ogen wie we willen zijn voor onze klanten én waar we naartoe willen in de toekomst. Daarom vertellen we je graag over onze merkwaarden en onze passie.

Productontwikkeling in de fabriek van Score
Onze koers

Bij Score doen we de dingen graag op onze eigen manier. Vandaar dat onze ontwerpen niet trendsettend, innovatief of super modern zijn. Ze zijn solide, robuust en eigenzinnig. Want wij bewegen niet met de massa mee. Wij volgen onze eigen koers en hebben het lef om anders te zijn. Of eigenlijk gewoon onszelf! Want dít is de houding die ons groot heeft gemaakt. We luisteren naar de ervaringen van onze klanten en maken daarop een eigen plan. Zien we kansen of verbeteringen? Dan bekijken we met elkaar hoe we deze kunnen doorvoeren. We gaan door tot we de ideale zitoplossing hebben gevonden. Zo zijn we met de jaren een betrouwbare speler in de markt geworden.

Medewerkers Score
Onze mentaliteit

We kunnen het natuurlijk niet allemaal alleen. Dat willen we ook helemaal niet. We hechten veel waarde aan onze relaties, werken graag samen en steken daar graag energie in. Mensen verbinden met korte lijnen. Eerlijk en transparant. Dat is waar we voor staan. Want we willen het beste voor iedereen. Zowel intern - voor onze collega’s - als extern - voor dealers en iedereen die maar op onze producten plaatsneemt. Als jij met plezier de dingen kunt doen die belangrijk voor je zijn en wij daar op onze manier een bijdrage aan kunnen leveren, zodat je al zittend fit, gezond én scherp blijft, dan zijn wij tevreden. En trots op ons vakmanschap!

Zadelkruk ontwikkeling
Onze zorg

Jij verdient de perfecte zadelkruk. Eentje die er is voor jou. Waarover jij je geen zorgen hoeft te maken. Dit klinkt misschien een beetje vaag, maar waar het om gaat is dat wij je met ons vakmanschap ontzorgen. Wij focussen ons op jouw zadelkruk, zodat jij je daar niet over hoeft te bekommeren. Maar we zijn natuurlijk niet alwetend. Er valt altijd iets te verbeteren en daarover gaan we graag met je in gesprek. Of het nu om onze processen, producten of om jouw zithouding gaat. Want we kunnen het nog zo goed bedenken: het is jouw ervaring die telt. Wij verbeteren onszelf door te luisteren. Naar de markt, naar de ontwikkelaars van nieuwe technologieën en naar jou als gebruiker. Learning by listening. Dat is Score.

Zadelkruk en specialisten van Score
Onze belofte

Wij zijn probleemoplossers. We denken over alles na. Elk onderdeel van onze producten heeft een functie en alles zit er met een reden. Want het zijn de details die ervoor zorgen dat het klopt. We noemen onszelf niet voor niets experts in seating. We kennen de verschillende branches waarvoor wij onze producten ontwikkelen. Ook de jouwe. Op die manier werken we er elke dag aan dat jij dit ook zo ervaart. Dat jij terwijl je zit, écht voelt dat we met je meedenken. En dat we vooruitdenken. Door oplossingen te vinden voor problemen die je zelf nog niet eens had voorzien. Met oog voor detail, met liefde en bezieling. Gewoon gezond zitten en lekker werken. Dat is onze belofte aan jou.