Internationaal dealernetwerk

Onze ergonomische zitoplossingen en bijbehorende accessoires leveren we nationaal en internationaal via geselecteerde dealers. Deze dealers bevinden zich verdeeld over heel Nederland en in het buitenland en beschikken in de meeste gevallen over een uitgebreide collectie showroommodellen. Ze zijn bovendien bekend met branche-specifieke eisen. Je kunt altijd bij hen terecht om onze stoelen en krukken te testen en ontdekken. Zo zorgen we ervoor dat jij de juiste persoonlijke hulp en aandacht krijgt bij het vinden van jouw zitoplossing.

 

Passend en persoonlijk advies

Onze dealers zijn actief in allerlei soorten branches. Zij helpen je bij het inrichten van medische ruimtes tot jouw thuiswerk kantoor, maar ook bij specifieke werkplekken als de schoonheidsspecialiste en de dierenarts. Daarnaast hebben we zelf een team van goed opgeleide werkplek-adviseurs, die je samen met onze Score-dealer advies kunnen geven over de beste zitoplossing voor een specifieke werkplek. 

 

Zoek jij een Score dealer bij jou in de buurt?

Ben je op zoek naar een passende Score dealer in jouw regio? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder. Samen kunnen we kijken welke opties er beschikbaar zijn en welke dealer het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ons team staat voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de juiste zitoplossing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen bij het creëren van een gezonde en ergonomische werkomgeving.

 

Dealer worden?

Bij Score staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Heb jij als dealer interesse om met ons aan de slag te gaan? We komen graag met je in contact.

Ja, ik wil Score dealer worden

Leuk! We komen graag met jou in contact om te praten over een mogelijke samenwerking als Score dealer. We kijken ernaar uit om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Richard Beeksma

expert in seating

Richard Beeksma