Ergonomische stahulpen

Vind je het prettig om zittend en staand werk af te wisselen? Of heb je juist een beroep waarbij je langdurig staand bezig bent? Voor de beveiliger in een museum, als baliemedewerker of natuurlijk op kantoor is er de ergonomische stahulp van Score. Een hoge stoel, in hoogte verstelbaar, die net even dat beetje ondersteuning biedt dat je nodig hebt.

Ontspannen staan

Naast dat staand werken voordelen heeft vergeleken met zittende werkzaamheden, kan het toch best belastend zijn voor je lichaam. Vooral als je niet of nauwelijks kunt lopen. Om het staand werken zo ontspannen en gezond mogelijk te maken hebben wij de Score Stahulp ontwikkeld.

Staand zitten en zittend staan

De Stahulp is ook ideaal voor werkplekken met weinig beenruimte. Ze zijn compact gebouwd maar stevig genoeg om zowel op te zitten als half staand half zittend op te leunen. We hebben verschillende varianten met elk een eigen hoogte-range, geschikt voor mensen met verschillende lengtes en voor verschillende werkhoogtes. De polyurethaan (PU) zitting zit daarnaast niet alleen comfortabel, maar is ook super slijtvast en eenvoudig te reinigen. Ideaal voor een breed scala aan werkplekken!

Vind jouw ideale zitoplossing

Naast onze stahulpen hebben we nog veel meer zitoplossingen. Bekijk hier ook onze zadelkrukken en bureaustoelen. Of misschien past de trippelstoel juist veel beter bij jou! Daarnaast helpen we je graag met het vinden van de juiste zitoplossing met onze keuzehulp.