Ergonomische bureaustoel

Misschien wel de meestgebruikte werkstoel: de bureaustoel. We zitten er dagelijks urenlang op. Het is dus van groot belang dat we dit ergonomisch verantwoord doen. Met de hoogwaardige bureaustoelen van Score hanteer je een gezonde zithouding. Op die manier werk je gefocust en voorkom je vervelende pijnklachten. In welke branche je ook werkt, bij ons vind je een bureaustoel die perfect bij jou past!

Wat is een ergonomische bureaustoel?

De naam zegt het al: een ergonomische bureaustoel is een bureaustoel die erop gemaakt is om goed te zitten. Dit houdt in dat je een gezonde houding aanneemt. Ergonomische bureaustoelen bieden de juiste ondersteuning voor je rug, nek en schouders, armen en benen. Op die manier belast je de spieren en gewrichten zo min mogelijk en stimuleer je de bloedcirculatie. Dit bevordert de concentratie en voorkomt vervelende vermoeidheids- en pijnklachten.

 

Verantwoord werken met Score bureaustoelen

Moet jij langdurig zitten tijdens jouw werkzaamheden? Ben je vaak moe of heb je last van rugklachten? Dan is een  goede ergonomische bureaustoel zéker de investering waard.

Wil je direct het verschil ervaren? Vraag dan hier gratis een proefplaatsing aan.

Bij Score hebben we jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige zitoplossingen. Onze bureaustoelen zijn er in allerlei varianten te krijgen, zodat er altijd eentje bij zit die perfect bij jou past!

 

Ontdek het assortiment

Score biedt een uitgebreid assortiment aan bureaustoelen. We hebben maar liefst zeventien verschillende soorten, die ook nog eens in verschillende uitvoeringen te krijgen zijn. De bureaustoelen zijn van ongeëvenaarde kwaliteit en geschikt voor uiteenlopende werkplekken.

 

Onze bureaustoelen zijn:

√ Ergonomisch

√ In hoogte verstelbaar

√ Van hoogwaardig materiaal

 

Ze zijn verkrijgbaar…

…met vaste of verstelbare zithoek

…met of zonder wielen

…met of zonder armsteunen

…in diverse kleuren

…met verschillende soorten bekleding

…met of zonder voetenring

 

Bureaustoelen voor elke branche

Waar je ook werkzaam bent, Score biedt bureaustoelen die perfect bij jou passen! We zijn specialist op het gebied van bureaustoelen voor de medische sector, mondzorgprofessionals en industrie- en kantoorpersoneel.  

 

Medisch

Werk jij in de medische sector? Dan is een ergonomische zitoplossing van groot belang. Je wilt je rug niet overbelasten en bovendien is beweeglijkheid belangrijk. Kies dus een bureaustoel die voor jou de juiste ondersteuning biedt. Wil je bijvoorbeeld armsteunen of moet je juist vrij kunnen bewegen?

Zoek jij (ook) andere zitoplossingen voor de medische sector? Je vindt ze hier.

 

Dental

Voor de inrichting van jouw tandartspraktijk zijn ergonomische bureaustoelen essentieel. Bijvoorbeeld receptiemedewerkers zitten lange werkdagen op één plek. Voor hun gezondheid is het belangrijk dat ze de juiste ondersteuning in krijgen. Een goede zithouding bevordert de concentratie en voorkomt nare pijnklachten.

Bekijk ook onze andere zitoplossingen voor de dentale branche.

 

Office

Werk je thuis of op kantoor? Waar je ook achter je bureau zit, een ergonomische bureaustoel is onmisbaar. Deze helpen jou door de lange dagen heen. Ze zorgen voor een gezonde zithouding en voorkomen allerlei fysieke ongemakken. Wil je verantwoord werken of ben je werkgever en wil je investeren in het welzijn van jouw personeel? Dan zijn onze office bureaustoelen absoluut aan te raden. Vraag nu gemakkelijk een gratis proefplaatsing aan!

Jouw (thuis)kantoor volledig ergonomisch inrichten? Bekijk hier onze andere zitoplossingen voor kantoorruimtes.

 

Industry

Voor industriële werkruimten en laboratoria is veiligheid essentieel. Daarom heeft Score ergonomische bureaustoelen ontwikkeld die niet alleen een gezonde houding bevorderen, maar ook geschikt zijn voor ESD-veilige ruimtes en cleanrooms. We maken gebruik van materialen die bestand zijn tegen chemicaliën en gemakkelijk te desinfecteren zijn.

Is een bureaustoel niet de oplossing die jij zoekt? Bekijk dan de rest van ons assortiment voor de industriële sector.

 

Voor werkgevers

Ben jij inkoper, werkgever, facilitair manager of ergonoom? Strijd jij tegen ziekteverzuim en vóór productiviteit? Kortom, ben jij verantwoordelijk voor het welzijn van collega’s, klanten of werknemers? Dan is het essentieel om ergonomisch meubilair te verschaffen. Neem contact met ons op voor advies op maat.

 

Over Score

Al bijna 50 jaar zorgen wij ervoor dat mensen verantwoord en comfortabel kunnen werken, dankzij onze ergonomische zitoplossingen. We ontwikkelen en produceren deze in onze eigen fabriek in Tolbert. We hebben aandacht voor jouw persoonlijke situatie en stellen de perfecte zitoplossing samen.

Wil jij een kijkje nemen in onze showroom in Tolbert? Maak gerust een afspraak!

Naast onze ergonomische bureaustoelen leveren wij:

Taboeretten

Werkstoelen

Zit/sta-krukken

Zadelkrukken

Beensteunen

Voetensteunen

Trippelstoelen

Bloedafnamestoelen

 

Bekijk hier ons hele assortiment.