Ergonomische stoelen en krukken voor de zorg

Als werknemer in een ziekenhuis of soortgelijke zorginstelling breng je vaak heel wat werkuren zittend door; of je nu verpleegkundige, arts, fysiotherapeut, laborant of baliemedewerker bent. Een stoel die jou de juiste ondersteuning biedt, is dan ook ontzettend belangrijk.

Hygiënisch en wendbaar in de zorg

Niet elke stoel is geschikt voor de zorg. Wij hebben verschillende ergonomische zitoplossingen ontwikkeld die voldoen aan de hoge hygiëne eisen, die indien nodig compact en/of wendbaar zijn en die ook nog eens perfect zitten. Dit allemaal zodat jij je werk ontspannen kunt uitvoeren en na een werkdag ook nog energie hebt om leuke dingen te doen.

 

Eindeloze mogelijkheden 

Ook in medische werkomgevingen worden specifieke eisen gesteld aan de stoelen. Ze lopen bovendien sterk uiteen. Want een wachtkamerstoel is geen bloedafnamestoel en een stoel voor in de operatiekamer ziet er anders uit dan een stoel achter de balie. Het moet passen bij het personeel, maar ook zeker bij de patiënten. Score heeft daarom voor zowel ziekenhuizen als andere medische omgevingen een breed scala aan zitoplossingen die uiteenlopen van uiterst comfortabel tot super praktisch.  Ook onze stofferingen variëren van esthetisch en trendy tot antibacterieel, brandvertragend en vochtafstotend. De mogelijkheden zijn eindeloos.