Onze oplossingen

Gezond zitten en lekker werken, zodat jij je fit en soepel voelt. Dat is ons doel. Om dit te realiseren, ontwikkelen en produceren we ergonomische bedrijfsstoelen en opties die het verschil moeten maken. En dit voor allerlei soorten beroepen en vakgebieden. Want bewegen is belangrijk, maar zitten moet óók gezond kunnen zijn, vinden we.

ONS ASSORTIMENT VOOR
ZORG
De goed doordachte ontwerpen, sterke materialen en hygiënische stofferingen maken onze zitoplossingen perfect voor de zorg. En dat moet ook, want in die omgeving moeten stoelen praktisch, duurzaam én comfortabel zijn. We hebben een ruim assortiment van uiteenlopende soorten stoelen.
Alles voor Zorg
ONS ASSORTIMENT VOOR
VETERINAIR
Zittend werken, staand werken en variëren tussen zitten én staan: een veterinaire omgeving is een dynamische omgeving. Een aantal specifieke stoelen en krukken zijn hiervoor gemaakt. Van zadelkruk tot werkstoel en van rijdende taboeret tot bureaustoel: we hebben voor alle facetten binnen de dierenartsenpraktijk de juiste zitoplossing.
Alles voor Veterinair
ONS ASSORTIMENT VOOR
HET LABORATORIUM
Precisiewerk vraagt om zitoplossingen die je op de juiste punten ondersteunen. Of je nu zittend of staand bezig bent. Binnen ons assortiment Laboratoria stoelen heb je volop keuze. Zadelkrukken, bureaustoelen, stahulpen, taboeretten, al dan niet voorzien van lichtlopende wielen en ergonomische armsteunen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Je hoeft alleen maar te kiezen.
Alles voor Laboratoria
ONS ASSORTIMENT VOOR
ESD
Werkomgevingen zoals die in de elektronica-industrie vragen om ESD-veilige zitoplossingen. Speciaal hiervoor heeft Score een uitgebreide range aan goedgekeurde werkstoelen met volledig geleidende onderdelen. Voor een gecontroleerde ontlading kun je ze bovendien van een weerstand van 1Mohm voorzien. En dat niet alleen: ze zitten nog perfect ook!
Alles voor ESD
Werkende mensen in beschermende kleding in een cleanroom omgeving
ONS ASSORTIMENT VOOR
CLEANROOM
Een complete lijn unieke werkstoelen met naadloze zitting, kunstlederen rugleuning en een ingebouwd HEPA filter die eventuele verplaatste lucht tijdens het zitten direct filtert. Onze Cleanroom zitoplossingen zijn uitgebreid getest en voldoen aan alle wettelijke normen. Dat spreekt voor zich, hij Score.
Alles voor Cleanroom
Zorgmedewerker vaccineert zwangere vrouw met mondkapje
ONS ASSORTIMENT VOOR
VACCINATIELOCATIES
Of je nu vaccineert of gevaccineerd wordt: je wil er bij kunnen zitten. Score heeft voor beide gevallen de ideale zitoplossing. Van vaccinatiestoel tot mobiele kruk, en altijd gemaakt van hygiënische materialen die zich eenvoudig laten schoonmaken. We hebben ze hier allemaal voor je op een rijtje gezet.
Alles voor Vaccinatielocaties
ONS ASSORTIMENT VOOR
THUISWERKEN
In veel beroepen is thuiswerken tegenwoordig net zo normaal als werken op kantoor. Waar je ook aan de slag gaat: goed zitten is overal belangrijk. Score levert daarom ook zitoplossingen voor thuis. Zodat je ook daar, gewoon lekker kan werken. Van zadelkruk tot luxe bureaustoel: hier vind je ons complete assortiment.
Alles voor Thuiswerkplekken
Schoonheidsspecialiste aan het werk
ONS ASSORTIMENT VOOR
UITERLIJKE VERZORGING
Werken met mensen, bijvoorbeeld in een kapsalon of schoonheidssalon, kan lichamelijk best zwaar zijn. Een zitoplossing die jou goed ondersteunt tijdens je werk, is dan onontbeerlijk. Score heeft een compleet assortiment stoelen, zadelkrukken en stahulpen met een scala aan extra opties op zowel ergonomisch als esthetisch vlak, die je hierbij helpen.
Alles voor Uiterlijke Verzorging
ONS ASSORTIMENT VOOR
ONDERWIJS
De beroemde houten krukjes waar iedereen als kind ooit op heeft gezeten… Taboeretten in vrolijke kleuren waarop leerkrachten op gelijke hoogte met hun leerlingen kunnen zitten… Degelijke zadelkrukken of bureaustoelen voor het administratieve werk… Het onderwijs vraagt om een scala aan zitoplossingen. Score heeft ze allemaal in huis.
Alles voor Onderwijs
Fysiotherapeut die client met rugklachten behandeld
ONS ASSORTIMENT VOOR
DE FYSIOPRAKTIJK
Als fysiotherapeut wil je met je patiënten kunnen meebewegen. Een degelijke, flexibele zitoplossing die jouw lichaam op de juiste punten ondersteunt, helpt je hierbij. Bij Score hebben we stoelen en krukken in uiteenlopende soorten en maten, voorzien van diverse mechanieken en in de meeste gevallen ergonomisch gevormd. Hier vind je ze allemaal.
Alles voor de Fysiopraktijk

Perfecte ondersteuning

Een goede werkstoel helpt jou bij de uitvoering van je werk. Hij helpt je geconcentreerd te blijven, ook na urenlang bureauwerk of precisiewerk in dezelfde houding. Hij ondersteunt je op de juiste punten, voorkomt daardoor lichamelijke irritaties, spierpijn en vermoeidheid en is eenvoudig in te stellen tot hij qua hoogte, zitdiepte en hellingshoek optimaal bij jou past.

 

Score beweegt mee

Eén universele werkstoel, perfect voor elke werkomgeving, bestaat niet. Voor een stoel in een laboratorium gelden nu eenmaal andere voorwaarden dan voor een kassastoel in de supermarkt of de kantoorstoel voor jouw thuiswerkplek. Bij Score proberen we daarom iedere dag weer om zoveel mogelijk rekening te houden met alle uitdagingen waar mensen met zittende beroepen mee te maken hebben. Van de dierenarts tot de schoonheidsspecialist en van de juf tot de laborant. Score beweegt met hen mee, want het is de werkende mens die bij ons centraal staat.