Medische stoelen

Werk jij in de medische sector? Moet je je gemakkelijk kunnen bewegen én comfortabel zitten? Voor medisch personeel hebben we speciaal de Score Medical Line ontwikkeld. Deze ergonomische stoelen en krukken geven de juiste ondersteuning, zonder je te beperken in je bewegingsvrijheid. Op die manier kun jij verantwoord je beroep uitoefenen. 

Ontdek Score Medical

Onze medische stoelen en krukken uit de Medical Line voldoen aan alle eisen op het gebied van ergonomie én hygiëne. Beide zijn natuurlijk ontzettend belangrijk in een medische setting. Je kunt ze gemakkelijk verstellen, zodat je ze aanpast aan jouw lichaam. Zorg dat jouw stoel of kruk de juiste houding faciliteert. Op die manier voorkom je vervelende pijnklachten, zoals rug-, nek- en schouderpijn.

Met een taboeret of zadelkruk beweeg je moeiteloos om patiënten heen. Je armen hebben alle ruimte en je verandert gemakkelijk van houding. Bovendien zijn ze compact en dus gemakkelijk op te bergen.

Voor de stoelen en krukken uit de Medical Line gebruiken we speciale materialen. De zitoplossingen zijn supersterk en slijtvast. Ook voldoen ze aan alle eisen op het gebied van hygiëne. De bekleding is namelijk antibacterieel en water- en vuilafstotend. Daarnaast is deze gemakkelijk te reinigen. Je hebt keuze uit diverse kleuren Stamskin- en PUxx-bekleding. Deze laatste is bestand tegen sterke schoonmaakmiddelen, zoals alcohol, chloor en waterstofperoxide-oplossingen. Perfect dus voor medische werkomgevingen.

 

Medische stoelen met wielen

Onze medische stoelen en krukken zijn doorgaans uitgerust met wielen. Dit maakt ze uiterst geschikt voor medisch personeel, dat zich nog weleens moet verplaatsen. Vaak kun je kiezen uit harde of zachte wielen, passend bij de ondergrond. Ook heb je de mogelijkheid om belastgeremde wielen te nemen. Deze rollen alleen wanneer er niemand op de stoel of kruk zit. Je kunt hem dus makkelijk verplaatsen, maar je gaat niet zomaar rollen tijdens het werken. 

 

Medische bureaustoel

Ben je op zoek naar een bureaustoel, specifiek voor een medische setting? Sommige van onze stoelen uit de Medical Line zijn beschikbaar met verstelbare rugsteun en armleggers. Bekijk bijvoorbeeld de Score Ergo Support. Deze is uitermate geschikt voor het uitvoeren van precisiewerk. Denk aan endodontologie, microchirurgie en laboratoriumwerk.

Daarnaast kun je kiezen voor een ‘gewone’ bureaustoel. Bij onze bureaustoelen heb je doorgaans als optie Stamskin-bekleding. Deze bekleding is geschikt voor medische werkomgevingen, omdat je hem makkelijk reinigt. Bovendien is Stamskin antibacterieel en vochtafstotend.

Wil jij een superstevige bureaustoel die tegen zware schoonmaakmiddelen kan? Dan is onze werkstoel iets voor jou. Deze lijkt qua vorm erg op een bureaustoel en biedt hetzelfde comfort. De zitting van polyurethaan is slijtvast en te reinigen met chloor, alcohol en waterstofperoxide-oplossingen. Ideaal voor medisch personeel!

 

Vind jouw ideale zitoplossing

Weten welke zitoplossing het beste bij jou past? Gebruik dan onze keuzehulp! Daarnaast staan onze experts voor je klaar om je te adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op!