Ergonomische trippelstoelen

Jezelf verplaatsen zonder er te veel moeite voor te hoeven doen? Dat kan! Daarvoor hebben we de Score trippelstoel ontwikkeld. Een stoel met de looks van een luxe bureaustoel, speciaal voor mensen die slecht ter been zijn of die met spier-, gewrichts- of vermoeidheidsklachten kampen. Dankzij de extra licht lopende wielen verplaats je je met de minste krachtsinspanning, zowel thuis als op kantoor.

Zittend verplaatsen

Het frame is zo gevormd dat er extra ruimte voor je voeten is vrijgemaakt, waardoor je zittend met kleine pasjes door de ruimte rijdt. De contact mechaniek zorgt ervoor dat de rugleuning met je meebeweegt en je kunt ook stand van de zitting, voetensteun en armleggers naar jouw lichaam aanpassen. De trippelstoel is verkrijgbaar in twee hoogwaardige stofferingen en 22 kleuren. Er zit altijd een variant tussen die bij jou past.

Vind jouw ideale zitoplossing

Zitoplossingen zijn er in allerlei soorten en maten! Bekijk hier ook onze zadelkrukken en bureaustoelen. Of misschien past de stahulp juist veel beter bij jou! We helpen je graag met het vinden van de juiste zitoplossing met onze keuzehulp.