Ergonomische trippelstoelen

Verplaats jezelf gemakkelijk met onze Score trippelstoelen. Deze comfortabele en ergonomische stoel is ideaal voor mensen die veel tijd zittend doorbrengen. Of je nu op kantoor, thuis of in een zorgomgeving bent, met deze stoel verplaats je je met de minste krachtinspanning. Dit komt door de speciale lichtlopende wielen. Perfect voor mensen die slecht ter been zijn of met spier-, gewrichts- of vermoeidheidsklachten kampen. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een goede lichaamshouding. Zoek jij een zitoplossing die niet alleen comfortabel is, maar ook mobiliteit ondersteunt? Dan is de Score ergonomische trippelstoel wat voor jou!

Wat is een trippelstoel?

De naam geeft het al een beetje weg: met een trippelstoel kun je je zittend verplaatsen door middel van ‘trippelen’. Met kleine stapjes beweeg je jezelf vooruit. Deze zitoplossing is specifiek ontworpen voor mensen die zittend werk verrichten. Het combineert de elementen van een bureaustoel met extra mobiliteit. Het belangrijkste onderdeel van een trippelstoel is het mechanisme waardoor je met weinig inspanning kunt rollen. De Score trippelstoelen zijn uitgerust met lichtlopende wielen en het frame biedt extra ruimte voor je voeten. Zo beweeg je gemakkelijk heen en weer zonder op te staan. 

 

Vind de trippelstoel die bij jou past!

Trippelstoelen zijn er in verschillende vormen en maten. Zo is er altijd een zitoplossing die goed bij jou past.

 

Score trippelstoel 2300

Deze trippelstoel is verkrijgbaar met vaste of verstelbare zithoek. De zithoogte verstel je zelf eenvoudig van 36 tot 58 centimeter. De voetensteun kun je in- en uitklappen en ook de armleggers stel je gemakkelijk af op jouw lichaamshouding. Je hebt keuze uit drie hoogwaardige stofferingen en maar liefst 27 kleuren!

 

Score trippelstoel 2300 Artrodese

Heb je een langdurige blessure, een prothese of een gipsbeen? Met de Score trippelstoel 2300 Artrodese verplaats je je gemakkelijk! De hoogte van je bovenbenen kun je los van elkaar instellen. Zo heb je altijd exact de ondersteuning die je nodig hebt. De trippelstoel is verkrijgbaar met vaste en verstelbare zithoek en is in hoogte verstelbaar.

 

Score trippelstoel 5000

Dankzij de synchromechaniek beweegt deze trippelstoel met jou mee! Dit stimuleert een actieve zithouding en bevordert de bloedcirculatie. Verder zijn de zithoogte en (optionele) armleggers verstelbaar en kun je de voetensteun in- en uitklappen. Je hebt keuze uit drie soorten bekleding en 27 kleuren.

 

Score trippelstoel 5000 Artrodese

De Score trippelstoel 5000 Artrodese is breder dan de 2300 Artrodese en is verkrijgbaar in zwart kunstleer, drie kleuren PUxx, twaalf kleuren Stamskin, negen kleuren Trevira en zes kleuren Flex. Dankzij de ergonomische zitting en onafhankelijk instelbare beenhoogtes geeft deze trippelstoel altijd de ondersteuning die jij nodig hebt. Of je nu last hebt van een blessure, herstelt van een heup- of knie-operatie of chronische beenklachten hebt.

 

Score trippelstoel At Work

Deze trippelstoel is uitgerust met een contact-mechaniek, waardoor de rugleuning met je meebeweegt. Daarnaast kun je de stand van de zitting, voetensteun en armleggers naar wens aanpassen. De tripppelstoel At Work is verkrijgbaar in twee hoogwaardige stofferingen en 22 kleuren.

 

Score trippelstoel 5100

Met de Score trippelstoel 5100 verplaats je je moeiteloos terwijl je zit. De stoel is uitgerust met synchromechaniek, die maakt dat je actief zit en zo de bloedcirculatie stimuleert. De lichtlopende wielen en het brede frame voor veel beenruimte maken het trippelen extra gemakkelijk. Je kunt de stoel helemaal aanpassen aan jouw stijl. Je hebt namelijk keuze uit 3 soorten bekleding en wel 27 kleuren!

De Score trippelstoel 5100 is verkrijgbaar in de varianten small, medium en large. 

 

Over ons

Ons doel is dat jij gezond en productief kan werken. Wij creëren al bijna 50 jaar ergonomische zitoplossingen. Bij ons vertrouw je dus op de beste kwaliteit. Weten welke zitoplossing perfect bij jou past? Onze productspecialisten kijken samen met jou naar jouw persoonlijke situatie. Maak nu een afspraak.

 

Score zitoplossingen

Naast onze trippelstoelen bieden we een scala aan ergonomische zitoplossingen. Moet je voor je werk veel staan? Of zit je juist uren achter je bureau? Welke beweging je ook maakt, wij bewegen met je mee!

Naast onze ergonomische trippelstoelen leveren wij:

Taboeretten

Werkstoelen

Zit/sta-krukken

Bureaustoelen

Beensteunen

Voetensteunen

Zadelkrukken

Bloedafnamestoelen

 

Bekijk hier ons hele assortiment.