Jumper Leatherette Black K07 ESD

Score Jumper Cleanroom ESD

Denk je aan een zadelkruk, dan denk je aan een Score Jumper of de Score Amazone. Deze ergonomische toppers zijn ware paradepaardjes onder de zadelkrukken. De naadloos gestoffeerde, antistatische en goed geleidende Jumper Cleanroom/ESD heeft een bredere zitting dan de Amazone, waardoor je benen en voeten tijdens het zitten iets wijder uit elkaar staan. Hij is perfect voor Cleanroom én ESD veilige werkplekken (EPA). De zadelvormige zitting zorgt ervoor dat je rug zich op een natuurlijke manier ontspant tijdens het zitten, wat niet alleen je ademhaling bevordert maar ook goed is voor je doorbloeding en spijsvertering. Doordat hij het je gemakkelijk maakt om snel van houding te wisselen, kost het zitten minder energie en houd je je werk langer vol.

 • Bredere zitting
 • ESD veilig
 • Perfect voor Cleanroom werkruimtes
 • Compact
 • Naadloos gestoffeerd
 • Bevordert actieve zithouding
 • Zwart ESD kunstleer
Jumper Leatherette Black K07 ESD

De Score Jumper Cleanroom ESD: dát is ergonomisch verantwoord werken

Denk je aan een zadelkruk, dan denk je aan een Score Jumper of de Score Amazone. Deze ergonomische toppers zijn ware paradepaardjes onder de zadelkrukken. De naadloos gestoffeerde Jumper Cleanroom/ESD is binnen die categorie een klasse apart. De zitting van deze versie is voorzien van een Hepa filterdoek waardoor kleine stofdeeltjes geen kans krijgen zich in de ruimte te verspreiden, en omdat hij zowel antistatisch als goed geleidend is, is hij ook ideaal voor ESD veilige werkruimtes.

Actief en dynamisch

De naadloos gestoffeerde Jumper Cleanroom/ESD heeft een bredere zitting dan de Amazone, waardoor je benen en voeten tijdens het zitten iets wijder uit elkaar staan. Zo geeft hij je de ondersteuning die je nodig hebt om actief en dynamisch te kunnen werken en ben je productiever én creatiever tijdens je werk. De zadelvormige zitting zorgt ervoor dat je rug zich op een natuurlijke manier ontspant tijdens het zitten, wat niet alleen je ademhaling bevordert, maar ook goed is voor je doorbloeding en spijsvertering. En doordat de naadloos gestoffeerde Jumper Cleanroom/ESD het je zo gemakkelijk maakt om snel van houding te wisselen, kost het zitten minder energie en houd je je werk langer vol. Wel zo fijn, als je na een lange dag werken ’s avonds nog energie over hebt!

Energie over

De Jumper ESD is een ideale zadelkruk voor computerwerk of bureauwerk. Doordat hij het zo gemakkelijk maakt om snel van houding te wisselen, kost het zitten minder energie en houd je je werk langer vol. Wel zo fijn, als je na een lange dag werken ’s avonds nog energie over hebt!

Dralon of kunstleer

De naadloos gestoffeerde Jumper Cleanroom/ESD is verkrijgbaar in slijtvast, zwart ESD kunstleer. Zowel de componenten als stoffering zorgen voor een continue, gecontroleerde ontlading van statische elektriciteit en hij is te voorzien van een weerstand van 1Mohm. De naadloos gestoffeerde Jumper Cleanroom/ESD is ESD getest door het SP Technical Research Instituut uit Zweden en voldoet aan de ESD norm IEC 61340-5-1. Ook is hij Cleanroom Klasse 3 getest door het Fraunhofer Instituut en voldoet hij aan de norm DIN EN ISO 14644-1, ISO klasse 5 (Class 10 volgens de US Federal Standard 209E).

 • Bredere zitting
 • ESD veilig
 • Perfect voor Cleanroom werkruimtes
 • Compact
 • Naadloos gestoffeerd
 • Bevordert actieve zithouding
 • Zwart ESD kunstleer
Stoelmaat 44 x 30 cm
Materialen
ESD Kunstleer Cleanroom
Varianten
Vaste zithoek (F)
Verstelbare zithoek (T)
Onderstel
Aluminium onderstel rond, glad ø 50 cm
Vloercontacten
Trompetvoetjes (ESD)

Geschikt voor alle ESD vloeren

Zwenkwiel zacht ø 50 mm belast geremd ESD (zww56)

Voor harde vloeren (ESD)

Zwenkwiel zacht ø 50 mm ESD (zww51)

Voor harde vloeren (ESD)

Hoogteverstelling
Hoog (MID38)
Hoogteverstelling 63 - 88 cm
Werkhoogte 90 - 115 cm
Laag (MID25)

hoogteverstelling: ca. 49-63 cm

Hoogteverstelling 49 - 63 cm
Werkhoogte 70 - 85 cm
Standaard (MID31)

Hoogteverstelling: ca. 59-77 cm

Hoogteverstelling 59 - 77 cm
Werkhoogte 80 - 100 cm
Rugleuning
Lendensteun ESD

Ook in deze lijn verkrijgbaar

Score Jumper ESD
Bekijk meer
Score Jumper ESD met lendensteun
Bekijk meer
Score Amazone Cleanroom ESD
Bekijk meer

Vaak in combinatie met

Score 5000 ESD
Bekijk meer
Score Spirit 1501 ESD
Bekijk meer

Advies nodig van een expert in seating?

We helpen je graag met het vinden van de beste oplossing. Vul je gegevens in en we helpen je snel!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Carly Travaille

expert in seating

Carly