Nieuw! Verstelbare lendensteun op de Score Balance krukken

Verstelbare lendensteun op de Score Balance krukken

Score lanceert een hele revolutionaire manier van dynamisch zitten:
De verstelbare lendensteun voor de Balance zadelkrukken en Medical taboeretten! Deze innovatie is gebaseerd op waardevolle feedback van gebruikers zoals jij.

"Als jullie die lendensteun nu eens instelbaar zouden kunnen maken, dan is dat een fantastische stoel voor mij!" Om zoiets ogenschijnlijk eenvoudigs in balans te brengen, bleek er veel meer ontwikkelingswerk nodig te zijn dan verwacht. En dat hebben we nu gerealiseerd: Score Balance met een volledig instelbare lendensteun. Dus nu stellen wij jullie de vraag: "Hebben we het voor elkaar gekregen? Is dit de fantastische stoel waar jullie naar verlangden?"

Waarom is de Balance met verstelbare lendensteun uniek?

Healthy Seat Comfort.Png
1
Dynamisch zitten

De subtiele aanpassing met de verstelbare lendensteun zorgt voor een uiterst comfortabele ervaring, ideaal voor dynamisch zitten en werken.

Healthy Sitting Posture Medical Stool
2
Gezonde zithouding

De lendensteun is hoogte en diepte aanpasbaar voor perfecte ondersteuning van de wervelkolom en stimuleert een rechte zithouding.

Lever Height And Depth Adjustment Lumbar Support
3
Eenvoudig te bedienen

De lendensteun is zeer gebruikersvriendelijk en snel instelbaar, waardoor je de Score Balance krukken gemakkelijk deelt met collega’s.

Comfortable Upholstery
4
Score Ontwerp

Het Balance Mechaniek en deze lendensteun zijn ontworpen en ontwikkeld door onze productontwikkelaars en exclusief verkrijgbaar bij Score”

Welke Balance met verstelbare lendensteun kies jij?

De volledig instelbare lendensteun biedt optimale rugondersteuning en zorgt ervoor dat je comfortabel rechtop kunt zitten. Dankzij het eenvoudige instelmechanisme is het delen van de kruk met collega's geen enkel probleem meer. Zo kan iedereen genieten van ergonomisch zitcomfort.Kies je voor de zadelkruk Score Amazone of Jumper of ga je voor de ergonomische Medical 6211 of 6311 taboeret? 

Amazone Stamskin Dark Blue (Blue)

Amazone Balance Lendensteun Stamskin

Een smallere zitting maar net zoveel zitcomfort als de Jumper. De Balance zadelkrukken bewegen 360°subtiel met je mee. Combineer dit met een verstelbare lendensteun en ervaar het ultieme zitcomfort.  

Amazone Balance Lendensteun Stamskin
Jumper Stamskin Capri Blue (Salmon)

Jumper Balance Lendensteun Stamskin

De grote broer van de Amazone met een bredere zitting zodat je voeten iets verder uit elkaar staan. Uitgevoerd in Stamskin dat o.a.  urine-  bloed-  en schimmelbestendig is. Makkelijk te reinigen en daarmee uitermate geschikt voor medische ruimtes. 

Jumper Balance Lendensteun Stamskin
Amazone Stamskin Seamless Forest Green (Blue)

Amazone Balance Lendensteun Stamskin (naadloos)

Uitgevoerd in een naadloze Stamskin stoffering dat uitermate geschikt is voor ruimtes waar hoge eisen aan de hygiene worden gesteld.

Score Amazone Balance met lendensteun naadloos gestoffeerd
Jumper Stamskin Seamless Anthracite (Salmon)

Jumper Balance Lendensteun Stamskin (naadloos)

Uitermate geschikt voor medische werkplekken waar hoge eisen worden gesteld aan de hygiëne. De instelbare lendensteun is snel en makkelijk  ingesteld. Erg handig als je de kruk deelt met meerdere collega's. 

Jumper Balance Lendensteun Stamskin (naadloos)
Medical 6211 Puxx Dark Blue (Blue)

Medical 6211 Balance PUxx

Voorzien van een comfortabele PUxx gestoffeerde ronde zitting. PUxx is zeer goed te reinigen zelfs met alcohol dat geschikt is voor ruimtes met zeer strenge hygienische eisen.

Medical 6211 Balance PUxx
Medical 6311 Puxx Black (Salmon)

Medical 6311 Balance PUxx

Met een ergoshape zitting. Soms zit je wat  langdurig achter elkaar en dan biedt deze zitting uitkomst. De aflopende randen zorgen ervoor dat de bloedsomloop in je bovenbenen niet wordt afgekneld. Geen last meer van slapende benen!

Medical 6311 Balance PUxx

Ervaar het zelf!

Probeer nu gratis ons proefzitprogramma! Twee tot drie weken lang mag je onze kruk op de werkvloer uitproberen. Voel hoe onze verstelbare lendensteun jouw werkervaring verbetert!

En geniet van de energie die je aan het einde van elke werkdag overhoudt. Mis deze kans niet! Klik hieronder om je aan te melden en ervaar het zelf!

Ga er even voor zitten

Bekijk de video's hieronder  en binnen no time weet jij hoe je gezond en comfortabel zit! Bekijk de video over hoe je de verstelbare lendensteun juist instelt. Zo houd jij aan het einde van je werkdag voldoende energie over om andere leuke dingen te doen!

Zo stel je de Score Balance zadelkruk met verstelbare lendensteun in

Zo stel je de Score Balance Medical met verstelbare lendensteun in

PDF

Lees de folder over de Balance met Verstelbare Lendensteun

Wil je graag alle details over de Score Balance met verstelbare lendensteun weten? Dat kan! We hebben een handige folder die je kunt bekijken. Klik op de onderstaande link om de folder te openen.

Lees de folder
Healthy Sitting Posture Saddle Chair

Introductie actie: € 110,- korting

Tot en met 30 juni 2024 krijg je tot wel € 110,- korting, als je een zadelkruk of taboeret Balance met deze nieuwe lendensteun besteld. Ook voor een zadelkruk of taboeret die je eerst op proef probeert, geldt de kortingsactie. Dus nu uitproberen loont!

Ja, ik wil graag een Score Balance met lendensteun uitproberen

Het verhaal

Deze verbeterde lendensteun is ontwikkeld op basis van waardevolle feedback van gebruikers zoals jij:  "Als jullie die lendensteun nu eens instelbaar zouden kunnen maken, dan is dat een fantastische stoel voor mij!" Om zoiets ogenschijnlijk eenvoudigs in balans te brengen, bleek er veel meer ontwikkelingswerk nodig te zijn dan verwacht. En dat hebben we nu gerealiseerd: Score Balance met een volledig instelbare lendensteun. Dus nu stellen wij jullie de vraag: "Hebben we het voor elkaar gekregen? Is dit de fantastische stoel waar jullie naar verlangden?"