Campagne Score Polo

Een zadelkruk die zijn gelijke niet kent? Ja, dat is de Score Polo. Op deze zadelkruk zit je niet alleen beter, je kunt er letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op!

Score Polo Saddle Chair Amazone Jumper Blend Red Office Detail

Altijd een Polo die bij jou past

De Score Polo is een zadelkruk die z’n gelijke niet kent. Actief, dynamisch en trendy: je kunt er letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op. Dankzij de verregaande mogelijkheden qua materiaal, kleur en hoogte is het altijd mogelijk een Polo samen te stellen die op alle fronten bij jou past. En hij is nog goed voor je gezondheid ook!

Score Polo Saddle Chair Amazone Flex Petrol Home Office (4)

Zittend in beweging

De Score Polo is klein, licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. En door zijn compacte formaat gemakkelijk op te bergen, onder bijvoorbeeld een bureau. Je kan kiezen uit een smallere of bredere zit en ook de hoogte bepaal je zelf. Zelfs qua stoffering en kleur heb je ruim de keus. 

Bekijk het Score Polo leaflet
Polo Detail 8

Volop keuze

Dus of je nu aan een laag of hoog bureau zit of iets er tussenin. Thuis werkt of op kantoor. Fan bent van warmrood, okergeel, knalroze of mooi zwart. Je kunt een Score Polo samenstellen die perfect past bij jouw lichaamsbouw, werkzaamheden en interieur. 

Bekijk de handleiding van de Score Polo
Score Polo Saddle Chair Blend Blue Detail Above

Stel je eigen Polo Jumper samen

Benieuwd hoe jouw Polo Jumper eruit kan zien? Klik dan hieronder en stel jouw unieke Polo samen via onze handige productconfigurator.

Stel de Score Polo Jumper samen
Score Polo Saddle Chair Amazone Flex Petrol Posture Close Up (1)

Stel je eigen Polo Amazone samen

Met onze handige productconfigurator kun je geheel naar wens je eigen Polo Amazone samenstellen. Benieuwd hoe jouw Score Polo Amazone eruit kan zien? Klik dan op onderstaande button en creëer je eigen unieke Score Polo.

Stel de Score Polo Amazone samen
Score Polo Saddle Chair Amazone Blend Blue Posture (2)

Wil jij ook aan de slag met promotiematerialen van Score?

Ben je een dealer en zou je graag gebruik willen maken van dit promotiemateriaal? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik wil ook aan de slag met promotiemateriaal van de Score Polo

Bekijk hier onder de vele mogelijkheden van de Score Polo

Score Polo

Score Polo Home Office

Score Polo Office