Pico Beuken Met Aluminium Onderstel Blauw RAL 5010 (1)
Pico Beuken Met Aluminium Onderstel Geel RAL 1023 (2)
Pico Beuken Met Aluminium Onderstel Groen RAL 6018 (4)
Pico Beuken Met Aluminium Onderstel Rood RAL 3000 (3)
Pico PU Met Aluminium Onderstel Zwart (1)

Pico

Een kruk is om op te zitten, maar sommige ruimtes vragen om een beetje meer. Een klaslokaal bijvoorbeeld. Zo’n ruimte vraagt om kleur. Bovendien wil je op gelijke hoogte met je leerlingen kunnen zitten. Zelfs met de piccolini - ofwel kleintjes. Daarom is er de Score Pico. Een leuke, extra lage kruk, die perfect is voor het primair onderwijs. Want de Pico mag dan klein zijn, hij is groot in z’n mogelijkheden. De Pico is oersterk dus hij draagt zowel leerlingen als leerkrachten met gemak en hij is in hoogte verstelbaar. En naast praktisch, duurzaam en ergonomisch verantwoord ziet hij er ook nog eens hartstikke leuk uit! Een picobello kruk, al zeggen we het zelf.

 • Voor leerkrachten
 • In hoogte verstelbaar
 • Compact
 • Oersterk
 • Onderhoudsvrij
 • In vier vrolijke kleuren
Pico Beuken Met Aluminium Onderstel Blauw RAL 5010 (1)
Pico Beuken Met Aluminium Onderstel Geel RAL 1023 (2)
Pico Beuken Met Aluminium Onderstel Groen RAL 6018 (4)
Pico Beuken Met Aluminium Onderstel Rood RAL 3000 (3)
Pico PU Met Aluminium Onderstel Zwart (1)

De Score Pico: daar scoor je punten mee in de klas!

Natuurlijk, een kruk is om op te zitten. Wat voor kleur hij ook heeft, je gebruikt hem voor hetzelfde. Toch vragen sommige ruimtes om een beetje meer. Een klaslokaal bijvoorbeeld. Daar kun je natuurlijk best een degelijke standaardkruk neerzetten, maar een kleurtje staat gezelliger. Bovendien wil je op gelijke hoogte met je leerlingen kunnen zitten. Zelfs met de piccolini - ofwel kleintjes. Daarom is er de Score Pico. Een leuke, extra lage kruk, die perfect is voor het primair onderwijs.

Comfortabel en compact

Zo kun je als leerkracht op de Pico op gelijke hoogte met je leerling communiceren, verplaats je je gemakkelijk door het klaslokaal en kun je goed en comfortabel zitten tijdens je werk waardoor je dit langer volhoudt. De Pico is oersterk dus hij draagt zowel leerlingen als leerkrachten met gemak én hij is in hoogte verstelbaar. Hij heeft een stevige lendensteun voor wat extra steun in je rug, is compact en voorzien van sterke zwenkwieltjes.

Dé kruk voor leerkrachten

De Pico is dus dé kruk voor juffen en meesters in het basisonderwijs en voor medewerkers van peutergroepen. En naast praktisch, duurzaam en ergonomisch verantwoord ziet hij er ook nog eens hartstikke leuk uit! We kunnen de Pico namelijk leveren met een rood, blauw, groen en geel frame en ook de zitting kan - mits gestoffeerd - een kleurtje krijgen. En kleur is in een dergelijke omgeving een belangrijke meerwaarde. Daar scoor je punten mee, bij je leerlingen.

Verschillende trendy kleuren

De zitting van de Pico is normaal gesproken gemaakt van duurzaam beukenhout, maar kunnen we ook stofferen met het leerachtige Stamskin of het materiaal PU polyurethaan. Deze materialen zijn minstens zo sterk, onderhoudsarm, gemakkelijk schoon te houden en bovendien verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Een picobello kruk, al zeggen we het zelf.

 • Voor leerkrachten
 • In hoogte verstelbaar
 • Compact
 • Oersterk
 • Onderhoudsvrij
 • In vier vrolijke kleuren
Materialen
Beuken
PU (Polyurethaan)
Stamskin
Onderstel
Aluminium Onderstel Blauw RAL 5010
Aluminium Onderstel Geel RAL 1023
Aluminium Onderstel Groen RAL 6018
Aluminium Onderstel Rood RAL 3000
Aluminium Onderstel Zwart RAL 9005
Vloercontacten
Trompetvoetjes

Geschikt voor alle vloeren

Zwenkwiel hard ø 65 mm (zww20)

Geschikt voor zachte vloeren, zoals tapijt

Zwenkwiel zacht ø 65 mm (zww21)

Geschikt voor harde vloeren

Hoogteverstelling Niet van toepassing

Vaak in combinatie met

Score Base 240
Bekijk meer
Score Base Steps
Bekijk meer