Score At Work Kunstleer ESD 08

Score At Work 08 ESD

Zoek je een ESD veilige stoel die in alle opzichten past bij jouw lichaamsbouw, zithouding en persoonlijke voorkeuren? De Score At Work 08 ESD is de meest individueel aan te passen werkstoel van de Score familie en als enige variant voorzien van een in hoogte verstelbare en meebewegende voetenplank: perfect voor hoge werkplekken. Hij is antistatisch, goed geleidend en volledig modulair: de losse componenten zijn uitwisselbaar en zo nodig afzonderlijk te vervangen. Je kunt hem helemaal naar wens samenstellen met stofferingen in allerlei soorten en kleuren en hij is voorzien van maar liefst drie unieke mechanieken waardoor hij jouw lichaam in alle opzichten perfect ondersteunt. Armleggers, een schuifzitting, een speciale ergonomisch gevormde rugleuning en een opblaasbare lumbaalsteun voor je onderrug: op de Score At Work 08 ESD zit het allemaal. Deze stoel is je op het lijf geschreven!

 • Individueel aan te passen
 • ESD veilig
 • Met voetenplank
 • Volledig modulair
 • Perfect voor hoge werkplekken
 • Drie unieke mechanieken
 • Recyclebaar
 • Eenvoudig te monteren
 • In twee stofferingen en drie kleuren
Score At Work Kunstleer ESD 08

Score At Work 08 ESD: de stoel die voor je werkt

Zoek je een ESD veilige stoel die in alle opzichten past bij jouw lichaamsbouw, zithouding en persoonlijke voorkeuren? Dus qua design en ergonomie, maar ook als het gaat om hoogte, breedte en instellingsmogelijkheden, stoffering én qua kleur? De Score At Work 08 ESD is de meest individueel aan te passen werkstoel van de Score familie en als enige voorzien van een in hoogte verstelbare voetenplank die met je zithoogte meebeweegt: perfect voor hoge werkplekken. Hij is volledig modulair, dus qua losse componenten uitwisselbaar en voorzien van drie unieke mechanieken voor de juiste ondersteuning van je lichaam. Deze stoel is je op het lijf geschreven!

Speciaal voor ESD veilige werkomgevingen

We kunnen de antistatische, goed geleidende Score At Work ESD leveren in drie verschillende kleuren Dralon of kunstleer. Omdat opgebouwde elektriciteit veilig via de geleidende onderdelen in de stoel worden afgevoerd, is hij perfect voor ESD veilige werkomgevingen. 

Extra accessoires standaard meegeleverd

Wil je aluminium of kunststof armleggers die in hoogte, breedte, hoek en diepte verstelbaar zijn? Een schuifzitting? Een ergonomisch gevormde rugleuning met uitsparingen voor je schouders waardoor die ontspannen naar beneden kunnen hangen? Een extra steuntje in je rug in de voor van een opblaasbare lumbaalsteun?  We hebben hem bovendien voorzien van drie unieke mechanieken – de zogeheten synchromatic, flowmatic en contactmechaniek – die kenmerkende zijn voor deze stoel en die je lichaam in alle opzichten de perfecte ondersteuning bieden. De Score at Work 08 heeft een hoogteverstelling van 66 tot 91 centimeter en een zitting van 46 centimeter breed. Ben je wat kleiner gebouwd? Of heb je een lagere werkplek kijk dan ook even naar Score At Work 02 ESD of nog lagere Score At Work 01 ESD. Let op: deze zijn niet voorzien van de voetenplank, maar voorzien van een voetenring.

Duurzaam, slijtvast en super sterk

Ook qua materiaalgebruik heeft de Score At Work 08 ESD alles wat je van Score verwacht. Het is duurzaam want vrijwel geheel recyclebaar, kwalitatief hoogwaardig, slijtvast en super sterk. Bovendien zijn alle losse componenten uitwisselbaar en afzonderlijk te vervangen, dus mocht je je bedenken en je aluminium armleggers willen wisselen voor kunststof exemplaren, dan is dat geen enkel probleem. Tot slot hebben we aan gemak gedacht: de hele werkstoel is zonder gereedschap te monteren. Je hebt hem zo in elkaar. Handig, toch?

 • Individueel aan te passen
 • ESD veilig
 • Met voetenplank
 • Volledig modulair
 • Perfect voor hoge werkplekken
 • Drie unieke mechanieken
 • Recyclebaar
 • Eenvoudig te monteren
 • In twee stofferingen en drie kleuren
Stoelmaat 46 x 44
Rugleuning maat 43 x 44
Materialen
Dralon ESD
Kunstleer zwart ESD
Varianten
Contact
Vaste zithoek en permanent rugcontact, instelbare tegendruk rugleuning en in 4 standen te fixeren
Flowmatic
Onafhankelijk bewegende rugleuning en zitting, automatische tegendruk instelling van de rug op basis van gewicht, met fijnafstelling en in vier standen te fixeren.
Synchromatic
Synchroon afstelling rug en zitting, automatische tegendruk instelling voor de rug op basis van gewicht, met fijnafstelling en in vier standen te fixeren.
Armlegger
Set armleggers 3D ESD

Hoogte-/breedte-/in diepte instelbaar

Onderstel
Aluminium onderstel ∅ 67 cm
Vloercontacten
Trompetvoetjes (ESD)

Geschikt voor alle ESD vloeren

Hoogteverstelling
Werkbladhoogte 90-115 cm
Hoogteverstelling 0 - 0 cm
Werkhoogte 90 - 115 cm
Ergonomics
Opblaasbare lumbaalsteun
Rugleuning
Hoge rug
Standaard rug
Zitting
Standaard zitting
Verbrede zitting

Ook in deze lijn verkrijgbaar

Score At Work ESD
Bekijk meer
Score At Work 01 ESD
Bekijk meer
Score At Work 02 ESD
Bekijk meer

Vaak in combinatie met

Score Spirit 1502 ESD
Bekijk meer
Score Pro 4408 ESD
Bekijk meer
Score Pro 959 ESD
Bekijk meer

Advies nodig van een expert in seating?

We helpen u graag met het vinden van de beste oplossing. Vul uw gegevens in en we helpen u snel

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Frank De Vries

expert in seating

Frank de Vries