De Score Apical

De Score Apical is speciaal ontwikkeld in samenwerking met specialisten en ergonomen om jou de juiste ondersteuning te geven om in een gezonde werkhouding jouw handelingen uit te kunnen voeren.

De vormgeving van de Score Apical is ergonomisch afgestemd op de gezonde zithouding voor mondzorgspecialisten om nek, schouders en rugklachten te voorkomen. De Score Apical heeft meerdere instelmogelijkheden om hem naar jouw lijf te personaliseren en is eenvoudig en vanzelfsprekend in bediengemak. Door de kruispoot en de grote verstelbaarheid, zijn ze uitermate geschikt voor werken in kleine ruimtes, ongeacht je lengte.

Daarom kies je voor een Score Apical

Dental Apical 34LR
1
Conform ISO 7493 Dentistry

De Score Apical is conform ISO 7493 Dentistry – Operator’s stool en 11226 Statische werkhoudingen

Score Website Beelden Apical Houding
2
Gezond zitten

De Score Apical stimuleert jou om in de S-zithouding te zitten, waardoor rug-, nek- en schouderklachten worden geminimaliseerd

Dental Apical 22LR
3
Te bedienen in 3 stappen

De hoogte van de zitting en daarnaast nog de hoogte en diepte van de bekkensteun

Details 16
4
Eenvouding te monteren

De Score Apical bestaat uit drie onderdelen die je in een paar seconden in en op elkaar zet, zonder gereedschap te hoeven gebruiken.

Ready. Sit. Go!

Als mondzorgspecialist breng je jouw werkdag grotendeels zittend door. De Score Apical is speciaal ontwikkeld in samenwerking met specialisten en ergonomen om jou de juiste ondersteuning te geven om in een gezonde werkhouding jouw handelingen uit te kunnen voeren. Ook na een lange dag werken, voel je je nog prima! Minder last van je nek, schouders en rug. We’ve got your back.

 

Dental Apical 31LR

Stel je eigen Score Apical samen

De Score Apical biedt niet alleen een scala aan keuzemogelijkheden voor Stamskin bekleding in 12 prachtige kleuren, maar ook diverse onderstelopties. Zo kun je de Score Apical volledig naar jouw eigen smaak personaliseren.

Naar de Score Apical
Score Website Beelden Apical Houding

Ervaar de Score Apical

Met onze proefplaatsing krijg je de kans om de Score Apical persoonlijk uit te proberen en te ontdekken hoe deze aan al jouw behoeften voldoet. Waar wacht je nog op? Vraag nu een proefplaatsing aan!

Ja, ik wil een proefplaatsing
Score Website Beelden Apical Brochure Mockup NL

Lees de folder

Wil je graag alle details over de Score Apical nog eens rustig doornemen? Dat kan! We hebben een handige folder die je kunt bekijken. Klik op de onderstaande link om de folder te openen.

Lees de Score Apical folder
Score Website Beelden Apical Handleiding

Bekijk de gebruiksaanwijzing

Om het maximale uit de Score Apical te halen, is het cruciaal om de instellingen nauwkeurig af te stemmen op jouw behoeften. Wij leggen jou graag uit hoe je dit kan doen!

Bekijk hier de handleiding van de Score Apical
Dental Apical 32LR

Ga ook aan de slag met Score Apical campagnemateriaal

Als dealer kun je ons promotiemateriaal aanvragen om de Score Apical nog beter te promoten. Neem direct contact met ons op voor meer informatie en om jouw materiaal aan te vragen.

Ja, ik wil ook campagnemateriaal van de Score Apical

Ontdek de Score Apical in actie!

Bekijk onze video's om meer te weten te komen over dit innovatieve hulpmiddel voor ergonomisch werken. Wil je weten hoe je de Score Apical monteert? Onze montagevideo gidst je door het proces, zodat je snel aan de slag kunt.

  1. Bekijk onze commercial om een glimp op te vangen van de Score Apical in actie, en laat je inspireren door de mogelijkheden.
  2. Wil je weten hoe je de Score Apical monteert? Onze montagevideo gidst je door het proces, zodat je snel aan de slag kunt.
  3. Het juist instellen van de Score Apical is essentieel voor optimaal comfort. In onze instructievideo laten we je zien hoe je dit doet, zodat je er het meeste uit kunt halen.

Klik op de video's hieronder om aan de slag te gaan en ontdek hoe de Score Apical jou kan helpen om ergonomisch te werken en comfortabel te zitten.

Commercial

Hoe monteer je de Score Apical?

Hoe stel je de Score Apical goed in?

Bekijk en download prachtige beelden van de Score Apical

Bekijk de Score Apical in actie. Hieronder vind je een galerij met afbeeldingen van onze Score Apical als product, maar ook in gebruik in een praktijk. Ontdek hoe deze innovatieve werkstoel wordt gebruikt door professionals om comfortabeler en productiever te werken.