Opti 2212 Beech
Opti 2212 Stamskin Black
Opti 2212 PU

Score Opti 2212

De Score Opti 2212 is een kruk waarmee je alle kanten op kunt. Heen en weer, omhoog en omlaag - van 58 tot 83 centimeter om precies te zijn - maar ook met of zonder harde of zachte wielen en met beukenhouten of leerachtige zitting in wel twaalf verschillende kleuren. En dat is nog niet alles, want deze taboeret is ook nog super compact en daardoor gemakkelijk op te bergen. De Score Opti is een echte allrounder die je kunt gebruiken als bijzetkruk maar ook als werkkruk, en die dankzij zijn slijtvaste, antibacteriële en 100 procent waterdicht materiaal ook perfect is voor laboratoria, ziekenhuizen, dierenartsenpraktijken en bij behandeltafels. Qua zitting kun je kiezen uit duurzaam beukenhout, Stamskin stoffering of polyurethaan (PU).

 • Allround taboeret
 • Voor hogere werkplekken
 • Compact
 • In hoogte verstelbaar
 • In hout, Stamskin stoffering of PU
 • Slijtvast en antibacterieel
 • Ideaal voor medische werkomgevingen
Opti 2212 Beech
Opti 2212 Stamskin Black
Opti 2212 PU

De Score Opti 2012: een kruk met mogelijkheden

De Score Opti is een kruk waarmee je alle kanten op kunt. Letterlijk, namelijk heen en weer, omhoog en omlaag, maar ook figuurlijk, namelijk met of zonder harde of zachte wielen en met beukenhouten of leerachtige zitting in wel twaalf verschillende kleuren. En dat is nog láng niet alles.

Duurzaam en compact

Want deze taboeret is ook nog super compact en daardoor gemakkelijk op te bergen. Hij heeft een ringvormige gaslift – die je dus nooit misgrijpt – waarmee je hem op verschillende hoogtes kan instellen en de stoffering van de zitting is duurzaam, sterk en gemakkelijk te reinigen. Voor mensen met een hoge werkplek is de Opti 2212 ideaal, deze is namelijk voorzien van een in hoogte verstelbare voetenring. Door je voeten hierop te laten rusten, heb je geen last meer van bungelende benen. Is de Opti 2212 met haar hoogteverstelling van 58 tot 83 centimeter net wat te hoog? De Opti 2210 is iets lager. Misschien past die nog beter bij jouw lengte en/of werkplek.

Allround taboeret

Het voordeel van al deze mogelijkheden? De Score Opti 2212 is voor vrijwel iedereen geschikt en overal inzetbaar. Een echte allrounder die je kunt gebruiken als bijzetkruk, maar ook als werkkruk, en die dankzij zijn slijtvaste, antibacteriële en 100 procent waterdicht materiaal ook perfect is voor laboratoria, ziekenhuizen, dierenartsenpraktijken en bij behandeltafels.

Van fris Capri Blue tot stoer Forest Green

Qua zitting kun je kiezen uit duurzaam beukenhout, Stamskin stoffering of polyurethaan (PU). Dit laatste materiaal is robuust, gemakkelijk schoon te maken en uitermate geschikt voor omgevingen waar bijvoorbeeld met chemicaliën wordt gewerkt. Stamskin is hoogwaardig, slijtvast kunstleer dat zich leent voor allround gebruik en verkrijgbaar is in maar liefst twaalf verschillende kleuren. Wat dacht je van fris Capri Blue, warm Burgundy Red of stoer Forest Green? Niet gek, toch?

 • Allround taboeret
 • Voor hogere werkplekken
 • Compact
 • In hoogte verstelbaar
 • In hout, Stamskin stoffering of PU
 • Slijtvast en antibacterieel
 • Ideaal voor medische werkomgevingen
Materialen
Beuken
PU (Polyurethaan)
Stamskin
Onderstel
Aluminium onderstel ∅ 67 cm
Aluminium onderstel ø 54 cm
Aluminium onderstel zwart ø 54 cm

zwart RAL (9005)

Vloercontacten
Trompetvoetjes

Geschikt voor alle vloeren

Zwenkwiel hard ø 65 mm (zww20)

Geschikt voor zachte vloeren, zoals tapijt

Zwenkwiel zacht ø 65 mm (zww21)

Geschikt voor harde vloeren

Zwenkwiel zacht, belast geremd ø 50 mm (zww06)

Geschikt voor harde vloeren

Hoogteverstelling
Werkbladhoogte 90-115 cm
Hoogteverstelling 0 - 0 cm
Werkhoogte 90 - 115 cm

Ook in deze lijn verkrijgbaar

Score Opti 2200
Bekijk meer
Score Opti 2210
Bekijk meer
Score Opti 2200 ESD
Bekijk meer

Vaak in combinatie met

Score Medical 6301 ergo shape Balance
Bekijk meer

Advies nodig van een expert in seating?

We helpen je graag met het vinden van de beste oplossing. Vul je gegevens in en we helpen je snel!

Frank De Vries

expert in seating

Frank de Vries