Score Basic 950 Score Basic 950
Probeer vrijblijvend uit
Foto 1 Basic 950
Foto 2 Basic 950
Foto 3 Basic 950

Score Basic 950

We hebben er de afgelopen jaren al duizenden van verkocht: de Score Basic 950 is een eenvoudige maar onmisbare voetensteun bij hoge werkplekken die voorkomt dat je benen boven de grond bungelen. De Score Basic 950 is praktisch, duurzaam, compact en robuust. De hoogte en hellingshoek kun je gemakkelijk handmatig instellen en hij is voorzien van een slijtvast antislip voetenbord. Je kunt hem tussen de 5 en 23 centimeter in hoogte verstellen en voorkomt daarmee ‘restless legs’ en de doorbloeding van je benen blijft optimaal zodat je ook op een hoge werkplek gezond, actief en ergonomisch verantwoord kunt zitten. Thuis, op kantoor, aan de kassa of lopende band en zelfs in ziekenhuizen en ESD-veilige ruimtes.

 • Praktische voetensteun
 • Met de hand te bedienen
 • Duurzame materialen
 • Voor diverse hoge werkplekken
 • Ook in ESD-veilige uitvoering
 • Compact en robuust
Foto 1 Basic 950
Foto 2 Basic 950
Foto 3 Basic 950

De Score Basic 950: de oplossing voor een hoge werkplek

Heb je een hoge werkplek waarbij je stoel omhoog moet om goed te kunnen werken maar bungelen je voeten dan boven de vloer? Dan is de Score Basic 950 je vriend. Een onmisbare voetensteun bij hoge werkplekken die zorgt dat je goed kunt zitten en die de doorbloeding van je benen optimaal houdt.

Compact en gebruiksvriendelijk

Praktisch, compact, duurzaam en robuust. De Score Basic 950 is voorzien van alle basics die je nodig hebt. Hij is eenvoudig in gebruik, veilig en flexibel inzetbaar omdat hij vrij in de ruimte staat. De hoogte en hellingshoek stel je gemakkelijk met de hand in en hij heeft een slijtvast antislip voetenbord. Wil je die een slag groter én met een hoger verstelbereik? Kijk dan even naar de Score Basic 952 , die kun je bovendien eenvoudig met één voet bedienen. Wil je nog meer gebruiksgemak dan is de Score Pro 952  misschien iets voor jou. Dat is de verbeterde opvolger van de Score Basic 952.

Actieve zithouding

De Score Basic 950 is een eenvoudige voetensteun die je zithouding enorm kan verbeteren. Hij geeft je de perfecte ondersteuning van je voeten bij hoge werkplekken, of je nu aan een bureau werkt - thuis of op kantoor - of bijvoorbeeld aan een lopende band of achter de kassa. Je kunt hem tussen de 5 en 23 centimeter in hoogte verstellen en voorkomt daarmee ‘restless legs’, omdat je voeten niet boven de vloer bungelen. De doorbloeding van je benen blijft optimaal en zo kun je ook op een hoge werkplek gezond, actief en ergonomisch verantwoord zitten.

Duurzaam en robuust

Omdat de robuuste Score Basic 950 gemaakt is van kwalitatief hoogwaardige materialen, kun je er op rekenen dat hij een lange tijd mee gaat. We leveren hem in een combinatie van staal en slagvast kunststof (ABS), maar ook als ESD uitvoering: antistatisch, goed geleidend, vochtafstotend en eenvoudig te reinigen. Perfect voor laboratoria, ziekenhuizen en ESD-veilige werkruimtes.

 • Praktische voetensteun
 • Met de hand te bedienen
 • Duurzame materialen
 • Voor diverse hoge werkplekken
 • Ook in ESD-veilige uitvoering
 • Compact en robuust
Hoogteverstelling Niet van toepassing

Ook in deze lijn verkrijgbaar

Score Basic 952
Bekijk meer
Score Pro 952
Bekijk meer
Score Pro 959
Bekijk meer

Vaak in combinatie met

Score at Work
Bekijk meer
Score Ergo 2302
Bekijk meer
Score MaXX S
Bekijk meer