Score At Work 08 Flex Bicolor Anthracite Blue (1)

Score At Work 08

Zoek je een stoel die in alle opzichten past bij jouw lichaamsbouw, zithouding en persoonlijke voorkeuren? De Score At Work 08 is de meest individueel aan te passen werkstoel van de Score familie en als enige variant voorzien van een in hoogte verstelbare en meebewegende voetenplank: perfect voor hoge werkplekken. 

 • Individueel aan te passen
 • Met voetenplank
 • Volledig modulair
 • Drie unieke mechanieken
 • Recyclebaar
 • Eenvoudig te monteren
 • Meerdere stofferingen en kleuren mogelijk
 • Perfect voor hoge werkplekken
Score At Work 08 Flex Bicolor Anthracite Blue (1)

Score At Work 08: de stoel die voor je werkt

Zoek je een stoel die in alle opzichten past bij jouw lichaamsbouw, zithouding en persoonlijke voorkeuren? Dus qua design en ergonomie maar ook qua hoogte, breedte en instellingsmogelijkheden, stoffering én qua kleur? De Score At Work 08 is de meest individueel aan te passen werkstoel van de Score familie en als enige voorzien van een in hoogte verstelbare voetenplank die met je zithoogte meebeweegt: perfect voor hoge werkplekken. Hij is volledig modulair, dus qua losse componenten uitwisselbaar en voorzien van drie unieke mechanieken voor de juiste ondersteuning van je lichaam. Deze stoel is je op het lijf geschreven!

Diverse stofferingen en fraaie kleuren

Je kunt de Score At Work 08 helemaal naar wens samenstellen met stofferingen in allerlei soorten en kleuren. Wat dacht je van het wolachtige, super slijtvaste Trevira in bicolor waarbij je keuze hebt uit negen verschillende kleuren? Of het fijner geweven  Blend dat we leveren in professioneel zwart, wit, grijs, rood en blauw? Of het leerachtige, vlekbestendige Stamskin waarbij je kunt kiezen uit maar liefst twaalf kleuren, variërend van zakelijk tot trendy en van basic tot chique?

Extra accessoires standaard meegeleverd

Wil je aluminium of kunststof armleggers die in hoogte, breedte, hoek en diepte verstelbaar zijn? Een schuifzitting? Een ergonomisch gevormde rugleuning met uitsparingen voor je schouders waardoor die ontspannen naar beneden kunnen hangen? Een extra steuntje in je rug van een opblaasbare lumbaalsteun? We hebben hem bovendien voorzien van drie unieke mechanieken - de zogeheten synchromatic, flowmatic en contactmechaniek - die kenmerkende zijn voor deze stoel en die je lichaam in alle opzichten de perfecte ondersteuning bieden. De Score At Work 08 heeft een hoogteverstelling van 66 tot 91 centimeter en een zitting van 46 centimeter breed. Ben je wat kleiner of breder gebouwd? Kijk dan ook even naar lagere Score At Work 02, de nog lagere Score At Work 01 of naar de bredere Large uitvoering. Let op: deze zijn allemaal niet voorzien van de voetenplank maar in sommige gevallen wel van een voetenring.

Duurzaam, slijtvast en super sterk

Ook qua materiaalgebruik heeft de Score At Work 08 alles wat je van Score verwacht. Het is duurzaam want vrijwel geheel recyclebaar, kwalitatief hoogwaardig, slijtvast en super sterk. Bovendien zijn alle losse componenten uitwisselbaar en afzonderlijk te vervangen, dus mocht je je bedenken en je aluminium armleggers willen wisselen voor kunststof exemplaren, dan is dat geen enkel probleem. Tot slot hebben we aan gemak gedacht: de hele werkstoel is zonder gereedschap te monteren. Je hebt hem zo in elkaar. Handig toch?

 • Individueel aan te passen
 • Met voetenplank
 • Volledig modulair
 • Drie unieke mechanieken
 • Recyclebaar
 • Eenvoudig te monteren
 • Meerdere stofferingen en kleuren mogelijk
 • Perfect voor hoge werkplekken
Stoelmaat 46 x 44 cm
Rugleuning maat 43 x 44 cm
Materialen
Blend
Flex Bicolor
Stamskin
Varianten
Contact
Vaste zithoek en permanent rugcontact, instelbare tegendruk rugleuning en in 4 standen te fixeren
Flowmatic
Onafhankelijk bewegende rugleuning en zitting, automatische tegendruk instelling van de rug op basis van gewicht, met fijnafstelling en in vier standen te fixeren.
Synchromatic
Synchroon afstelling rug en zitting, automatische tegendruk instelling voor de rug op basis van gewicht, met fijnafstelling en in vier standen te fixeren.
Armlegger
Armleggers aluminium 4D

Hoogte-/breedte-/diepte-/in hoek verstelbaar

Armleggers kunststof 4D

Hoogte-/breedte-/diepte/- in hoek verstelbaar

Onderstel
Aluminium onderstel ∅ 67 cm
Vloercontacten
Trompetvoetjes

Geschikt voor alle vloeren

Hoogteverstelling
Werkbladhoogte 90-115 cm
Hoogteverstelling 66 - 91 cm
Werkhoogte 90 - 115 cm
Ergonomics
Hoofdsteun
Opblaasbare lumbaalsteun
Schuifzitting (At Work)

Een toename van de zitdiepte met ca. 10 cm

Rugleuning
Hoge rug
Standaard rug
Zitting
Standaard zitting
Verbrede zitting

Ook in deze lijn verkrijgbaar

Score at Work
Bekijk meer
Score At Work 02
Bekijk meer

Vaak in combinatie met

Score Basic 952
Bekijk meer
Score Pro 952
Bekijk meer
Score Pro 959
Bekijk meer

Documentatie

Advies nodig van een expert in seating?

We helpen u graag met het vinden van de beste oplossing. Vul uw gegevens in en we helpen u snel

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Nicolette Kanon

expert in seating

Nicolette Kanon