Score At Work 02 Flex Bicolor Antraciet Groen Large

Score At Work 02

Zoek je een stoel die in alle opzichten past bij jouw lichaamsbouw, zithouding en persoonlijke voorkeuren? De Score At Work 02 is de meest individueel aan te passen werkstoel van de Score familie en de hoogste van de drie varianten. Hij is volledig modulair, dus de losse componenten zijn uitwisselbaar én zo nodig afzonderlijk te vervangen. Je kunt hem helemaal naar wens samenstellen met stofferingen in allerlei soorten en kleuren en hij is voorzien van maar liefst drie unieke mechanieken waardoor hij jouw lichaam in alle opzichten perfect ondersteunt. Armleggers, een schuifzitting, een speciale ergonomisch gevormde rugleuning en een opblaasbare lumbaalsteun voor je onderrug: op de Score At Work 02 kan het allemaal. Deze stoel is je op het lijf geschreven!

 • Individueel aan te passen
 • Op je lijf geschreven!
 • Volledig modulair
 • Uitwisselbare componenten
 • Drie unieke mechanieken
 • Recyclebaar
 • Eenvoudig te monteren
 • Meerdere stofferingen en kleuren mogelijk
Score At Work 02 Flex Bicolor Antraciet Groen Large

Score At Work 02: de stoel die voor je werkt

Zoek je een stoel die in alle opzichten past bij jouw lichaamsbouw, zithouding en persoonlijke voorkeuren? Dus qua design en ergonomie maar ook qua hoogte, breedte en instellingsmogelijkheden, stoffering én qua kleur? De Score At Work 02 is de meest individueel aan te passen werkstoel van de Score familie en de hoogste van de drie At Work varianten. Hij is volledig modulair, dus qua losse componenten uitwisselbaar én voorzien van drie unieke mechanieken voor de perfecte ondersteuning van je lichaam. Deze stoel is je op het lijf geschreven!

Diverse stofferingen en fraaie kleuren

Je kunt de Score At Work 02 helemaal naar wens samenstellen met stofferingen in allerlei soorten en kleuren. Wat dacht je van het wolachtige, super slijtvaste Trevira in bicolor waarbij je keuze hebt uit negen verschillende kleuren? Of het fijner geweven Blend dat we leveren in professioneel zwart, wit, grijs, rood en blauw? Of het leerachtige, vlekbestendige Stamskin waarbij je kunt kiezen uit maar liefst twaalf kleuren, variërend van zakelijk tot trendy en van basic tot chique?

Extra accessoires standaard meegeleverd

Wil je aluminium of kunststof armleggers die in hoogte, breedte, hoek en diepte verstelbaar zijn? Een schuifzitting? Een ergonomisch gevormde rugleuning met uitsparingen voor je schouders waardoor die ontspannen naar beneden kunnen hangen? Een extra steuntje in je rug in de voor van een opblaasbare lumbaalsteun? Op de Score At Work 02 kan het allemaal. We hebben hem bovendien voorzien van drie unieke mechanieken - de zogeheten synchromatic, flowmatic en contactmechaniek - die kenmerkende zijn voor deze stoel en die je lichaam in alle opzichten de perfecte ondersteuning bieden. De Score At Work 02 heeft een hoogteverstelling van 66 tot 91 centimeter en een zitting van 46 centimeter breed. Ben je wat kleiner of breder gebouwd of heb je een lagere werkplek? Kijk dan ook even naar de Score At Work of Score At Work 01 of naar de bredere Large uitvoering .

Duurzaam, slijtvast en super sterk

Ook qua materiaalgebruik heeft de Score At Work 02 alles wat je van Score verwacht. Het is duurzaam want vrijwel geheel recyclebaar, kwalitatief hoogwaardig, slijtvast en super sterk. Bovendien zijn alle losse componenten uitwisselbaar en afzonderlijk te vervangen, dus mocht je je bedenken en je aluminium armleggers willen wisselen voor kunststof exemplaren, dan is dat geen enkel probleem. Tot slot hebben we aan gemak gedacht: de hele werkstoel is zonder gereedschap te monteren. Je hebt hem zo in elkaar. Handig toch?

 • Individueel aan te passen
 • Op je lijf geschreven!
 • Volledig modulair
 • Uitwisselbare componenten
 • Drie unieke mechanieken
 • Recyclebaar
 • Eenvoudig te monteren
 • Meerdere stofferingen en kleuren mogelijk
Stoelmaat 46 x 44
Rugleuning maat 43 x 44
Materialen
Blend
Flex Bicolor
Stamskin
Varianten
Contact
Vaste zithoek en permanent rugcontact, instelbare tegendruk rugleuning en in 4 standen te fixeren
Flowmatic
Onafhankelijk bewegende rugleuning en zitting, automatische tegendruk instelling van de rug op basis van gewicht, met fijnafstelling en in vier standen te fixeren.
Synchromatic
Synchroon afstelling rug en zitting, automatische tegendruk instelling voor de rug op basis van gewicht, met fijnafstelling en in vier standen te fixeren.
Armlegger
Armleggers aluminium 4D

Hoogte-/breedte-/diepte-/in hoek verstelbaar

Armleggers kunststof 4D

Hoogte-/breedte-/diepte/- in hoek verstelbaar

Onderstel
Aluminium onderstel ∅ 67 cm
Kunststof onderstel ∅ 62 cm
Vloercontacten
Trompetvoetjes

Geschikt voor alle vloeren

Zwenkwiel hard ø 65 mm (zww40)

Geschikt voor zachte vloeren, zoals tapijt

Zwenkwiel zacht ø 65 mm (zww41)

Geschikt voor harde vloeren

Zwenkwiel zacht, belast geremd ø 50 mm (zww06)

Geschikt voor harde vloeren

Hoogteverstelling
Werkbladhoogte 80-100 cm
Hoogteverstelling 0 - 0 cm
Werkhoogte 80 - 100 cm
Ergonomics
Hoofdsteun
Opblaasbare lumbaalsteun
Schuifzitting (At Work)

Een toename van de zitdiepte met ca. 10 cm

Rugleuning
Hoge rug
Standaard rug
Zitting
Standaard zitting
Verbrede zitting

Ook in deze lijn verkrijgbaar

Score at Work
Bekijk meer
Score At Work 08
Bekijk meer

Vaak in combinatie met

Score Basic 950
Bekijk meer
Score Basic 952
Bekijk meer
Score Pro 952
Bekijk meer

Advies nodig van een expert in seating?

We helpen u graag met het vinden van de beste oplossing. Vul uw gegevens in en we helpen u snel

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Carly Travaille

expert in seating

Carly